Kaninkolo Kuopio – puutarhamyymälä Kuopio

Kaninkolo Kuopio puutarhamyymälä operoi Haapaniemen kaupunginosan puitteissa, osoitteessa Tehdaskatu 10.

Myymäläketju, joka markkinoi itseään Suomen suurimmaksi Seedbank & HeadShop & GrowShop tavarataloksi, tarjoaa viimeisintä tekniikkaa sisäpuutarhoihin.

Liikkeessä on kaupan lisäksi erilaisia tupakoinnin oheisvälineitä sekä eri hamppulajikkeiden siemeniä.

Kaninkolo Kuopio - puutarhamyymälä Kuopio.

Tuotevalikoiman pääkategoriat ovat erilaisten hamppulajikkeiden siemenet (noin 200 erilaista tuotetta), HeadShop-tuotteet (bongit ja vesipiiput, bongitarvikkeet, piiput ja tarvikkeet, vaporisointi ja dabbing, muut tarvikkeet, paperit ja tipit, bluntit, suitsukkeet ja hajunpoisto)…

…kasvatusympäristö-tuotteet (kasvatusteltat, telttatarvikkeet, vesikasvatus, ruukut ja airpot, sidos ja maa-aineet, käsittely ja työkalut), tekniikka-tuotteet (putket ja tarvikkeet, aktiivihiilisuodattimet, ilmanvaihto, valaistus)…

Kaninkolo Kuopio ravinteet.

…ravinteet (CO2, Advanced Hydroponics of Holland, Advanced Nutrients, Biobizz, Canna, GHE/Terra Aquatica, Guanokalong, Jaakontaika, muut ravinteet), sekä erikoistuotteet (hamppukosmetiikka, hamppumakeiset, testerit, yrtit ja teet, seinäkankaat, MatkallaS, virvoitus- ja energiajuomat, levyt).

Voit ostaa lisäksi brändin omia Kani-tuotteita ja vaatteita.

Kuopion myymälän ohella Kaninkolo-liikkeitä löytyy Suomen alueella Kotkasta, Turusta, Lahdesta, ja Jyväskylästä.

Huomaa, että puutarhamyymälä kauppaa tuotteitaan ainoastaan laillisiin käyttötarkoituksiin. Kaikki liikkeen tuotteet ovat yhtiön ilmoituksen mukaan sallittuja Suomessa ja Euroopan Unionissa. Verkkokauppa ja myymälä toimii K18-pohjaisesti.

Kaninkolo Kuopio – puutarhamyymälä Kuopio
Tehdaskatu 10
70620 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-18, lauantai 11-16
kaninkolo.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Kaninkolo Kuopio puutarhamyymälän toiminnasta ja tuotteista on seurata paikan virallista Instagram-sivua osoitteessa instagram.com/kaninkoloofficial/.

Liikkeellä on olemassa lisäksi virallinen Facebook-tili osoitteessa facebook.com/kaninkoloOfficial/.