Kamux vaihtoautot Kuopio – käytetyt autot Kuopio

Kamux vaihtoautot Kuopio, hyvä käytetyt autot Kuopio vaihtoehto, operoi Särkiniemen kaupunginosan puitteissa, osoitteessa Väliköntie 4.

Vuonna 2003 Juha Kalliokosken Hämeenlinnassa perustama yhtiö on nykyään Suomen suurin käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut autokauppaketju.

Kuopiosta löydät yhtiön autokaupan loistavien kulkuyhteyksien päässä, aivan Valtatie 5:n varrella – myös hyötyautoja samasta rakennuksesta.

Kamux vaihtoautot Kuopio - käytetyt autot Kuopio.

Autoliikkeellä on toiminta-alueellaan – Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa – yhteensä 78 autoliikettä (joista 49 on Suomessa). Kaikki Kamuxin autot ovat myynnissä kaikkialla Suomessa.

Kaikkiaan Kamuxin käytettyjen autojen valikoimiin koko maan alueella kuuluu tyypillisesti yli 5 000 ajoneuvoa.

Yhtiö, joka on Euroopan 3. suurin käytettyjen autojen kauppa, voi toimittaa sinulle minkä tahansa valikoimissa olevan auton, halutessasi myös suoraan kotiisi.

Palvelukokonaisuuteen sisältyvät lisäksi oheispalvelut, kuten rahoitus, kaskovakuutus ja Kamux Plus –lisävastuusitoumus sekä autojen kotiintoimitus.

Kamux vaihtoautot Kuopio – käytetyt autot Kuopio
Väliköntie 4
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-15
kamux.fi

Voit saada lisätietoja Kamux vaihtoautot Kuopio – käytetyt autot Kuopio myymälästä seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/KamuxOy/.

Yhtiöllä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/kamuxsuomi/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen ketjun uutuusautoihin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.