K1 Katsastus Kuopio – katsastusasema Kuopio

K1 Katsastus Kuopio Siikalahti katsastusasema toimii Kuopion Liikenteen tiloissa Varikkokadulla (Varikkokatu 4).

Siikalahden alueella oleva asema suorittaa kevyen ja raskaan kaluston katsastukset, sekä maahantuonti-, rekisteröinti- ja muutoskatsastukset.

Kokonaisuutena palveluvalikoima katsastusasemalla kattaa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, perävaunut, kevytkuorma-autot (N2), raskaan kaluston, rekisteröintikatsastukset, muutoskatsastukset, yksittäishyväksynnät, VAK/ADR, kuin myös kuntotarkastukset.

K1 Katsastus Kuopio.

Ketju, joka on ollut joulukuusta 2022 osa A-Katsastus -konsernia, katsastaa vuosittain koko maan alueella noin 300 000 autoa. Toimipaikkoja on yhteensä 84 kappaletta, kattaen käytännössä koko Suomen.

K1 Katsastus Kuopio.

Työtä ohjaa sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä, jonka ohella ketjun katsastajilla on tukenaan jatkuva talon sisäinen tekninen tuki sekä yritykselle räätälöity katsastusohjelmisto.

K1 Katsastus Kuopio Siikalahti – katsastusasema Kuopio
Varikkokatu 4
70620 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-tiistai 8-15:45, keskiviikko-torstai 8-17, perjantai 8-15:45
k1katsastus.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja K1 Katsastus Kuopio Siikalahti toimipisteen palveluista on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/k1katsastus/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen katsastusketjun tarjouksiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.