K-Supermarket Kuopio – 4 myymälää & aukioloajat

Voit valita neljästä K-Supermarket Kuopio myymälästä, mukana yksi toimipaikka Kauppakeskus Matkuksessa (Matkuksentie 60).

Keskon omistaman päivittäistavarakaupan ketjun myymälöiden suosion taustalta löytyvät muun muassa laajat päivittäisten ruokatuotteiden valikoima sekä erinomainen asiakaspalvelu.

Lisäksi ketjun myymälöiden herkkutoreilta löytyvät monipuoliset liha-, kala-, ja valmisateriaratkaisut niin arkeen kuin juhlaankin.

K-Supermarket Kuopio - Portti.

Portti.

Valikoimissa on kattasti sekä kansainvälisiä suosikkimerkkejä kuin myös erilaisia suomalaisia ja paikallisia, Savon seudulla valmistettuja tuotteita.

Useista ketjun toimipaikoista löytyy erilaisia oheispalveluita asiakkaille. Esimerkiksi K-Supermarket Petosen puitteista löytyvät mm. apteekki, Budbee pakettiautomaatti, Rinki-ekopiste, Pakettipiste pakettiautomaatti, Postin pakettiautomaatti, salaattibaari, Veikkauksen peliautomaatit, ja Veikkaus-pelipiste.

Petonen.

Ketju on ollut toiminnassa vuonna 1993, jolloin K-ryhmä kokosi kauppansa nykyisenlaisiksi valtakunnallisiksi ketjuiksi.

Nykyään koko maan kattava K-Supermarket ketju on ollut toiminnassa vuodesta 1993 alkaen, siitä saakka, kun K-ryhmä kokosi erilaiset ruokakaupan brändinsä nykyiseen muotonsa.

Muita K-ryhmän omistamia ketjuja ovat K-Citymarket, K-Market, sekä Neste-K.

K-Supermarket Kuopio – osoitteet & aukioloajat

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-21, lauantai 9-20, sunnuntai 10-19
k-ruoka.fi/k-citymarket

Petonen
Jalkasenkatu 5
70820 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-lauantai 7-22, sunnuntai 9-22

Portti
Puutarhakatu 11
70300 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-lauantai 7-22, sunnuntai 9-22

Veljmies
Puijonkatu 19
70100 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 7-21, lauantai 8-21, sunnuntai 10-21

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja K-Supermarket Kuopio myymälöistä on seurata niiden virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi K-Supermarket Petosen Facebookia osoitteessa facebook.com/ksupermarketpetonen/.

Facebook-sivuille tulee muun muassa ajankohtaisia tietoja alennusmyynneistä, uutuustuotteista, poikkeuksellisista aukioloajoista, sekä paljon muuta.

K-Plussa kortti – Kuopio K-Supermarket

K-plussa kortti on K-ryhmän kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa jäsenilleen erilaisia etuja ja tarjouksia K-ryhmän kaupoista ja palveluista. Kortti on ilmainen ja sen saa kuka tahansa, joka haluaa säästää rahaa ja saada enemmän irti K-ryhmän palveluista.

K-plussa kortin edut voidaan jakaa kahteen pääluokkaan:

  • Plussa-tarjoukset ovat yleisiä tarjouksia, jotka ovat voimassa kaikille Plussa-jäsenille. Tarjoukset vaihtelevat viikoittain ja ne voivat olla esimerkiksi alennusta, ilmaisia tuotteita tai muita etuja.
  • OmaPlussa-edut ovat henkilökohtaisia tarjouksia, jotka perustuvat Plussa-talouden ostohistoriaan. Edut ovat saatavilla kaikille Plussa-jäsenille, mutta ne ovat kohdennettuja tiettyihin tuotteisiin ja palveluihin, joita jäsen on aiemmin ostanut.

K-plussa kortin muita etuja ovat esimerkiksi:

  • Pirkka-lehti veloituksetta
  • K-Ruoka-sovelluksen käyttö
  • Mahdollisuus osallistua K-ryhmän kilpailuihin ja arvontaan
  • Mahdollisuus ansaita Plussa-pisteitä, jotka voi vaihtaa rahanarvoisiin etuihin

K-plussa kortti on helppo hankkia. Kortin voi tilata verkossa tai K-kaupasta. Kortti on voimassa 5 vuotta.