Jungle Juice Bar Kuopio – Kauppakeskus Matkus

Mehubaari Jungle Juice Bar Kuopio toimii suositun kauppakeskus Matkuksen tiloissa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Suomessa ja Ruotsissa toimiva mehubaariketju tarjoaa Kuopion toimipaikassaan raikkaita ja herkullisia mehuja, smoothie-juomia, sekä terveysshotteja.

Ketjun toiminnassa parhaiden raaka-aineiden (hedelmät, marjat, kasvikset) käyttöön, mehu- ja smoothie-juomien hyvään makuun, kuin myös tuotteiden terveellisyyteen.

Jungle Juice Bar Kuopio - mehubaari Kuopio.

Makujen – yli 30 erilaisia vaihtoehtoa – kehityksessä mehubaari miksaa mukaan muun muassa kaukomaiden trooppisia hedelmiä, suosittuja kotimaisia marjoja, ja raikkaita kasviksia.

Tuotteisiin ei lisätä lisäaineita, vaan ne pidetään luonnonmukaisina. Halutessasi voit kuitenkin itse boostata smoothietasi jollakin herkullisella superfoodilla tai vaihtaa listan tuotteiden raaka-aineita.

Mehubaari Kuopio - Jungle Juice Bar Kuopio.

Mikäli olet kiireinen, voit napata ilman odotusta smoothien vitriinistä, jonka laatu vastaa aina täysin juuri valmistetun smoothien laatua.

Jungle Juice Bar Kuopio – Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-torstai 10-20, perjantai 11-18, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
junglejuicebar.com/fi/

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Jungle Juice Bar Kuopio mehubaarista on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/junglejuicebar/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/jjbfinland/, johon tulee päivityksiä liittyen uutuustuotteisiin, tarjouksiin, sekä paljon muuta.