Jesper Junior Kuopio – lasten vaateliike Kuopio

Jesper Junior Kuopio lasten vaateliike toimii kaupungin alueella Kauppakeskus Matkuksessa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Liikkeen takaa löytyy suomalainen lastenvaatekauppaketju, joka keskittyy laadukkaisiin, toimiviin ja edullisiin lastenvaatteisiin vastasyntyneistä vauvoista aina 12-vuotiaille asti (vaatteissa koot 44 – 164 cm, kengissä koot 19-38).

Myymälästä löytyy laaja valikoima tuotteita, mukaan lukien päällysvaatteet, arkivaatteet, jalkineet ja asusteet.

Ketjulla on kaikkiaan 15 myymälää Suomen suurimmissa kaupungeissa, mukaan lukien Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Lahdessa.

Jesper Junior Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Myymälät ovat tyyliltään valoisia ja vieraanvaraisia, ja niissä työskentelee ystävällisiä ja asiantuntevia asiakaspalvelijoita, jotka voivat auttaa sinua löytämään täydellisen asun lapsellesi.

Jesper Juniorilla on laaja valikoima brändejä, mukaan lukien omat private label -brändit Jonathan, Motion’s ja Nalle, sekä tunnetut tuotemerkit kuten s.Oliver, Lego Wear, Vans, SlipStop ja Viking sekä kotimaiset Reima, Ruskovilla, Kuoma, Motion’s, Muumi, Makia ja Kivat.

Yhtiön omien brändien tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, ja ne kaikki on valmistettu laadukkaista materiaaleista.

Jesper Junior Kuopio myymälä on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita, toimivia ja edullisia lastenvaatteita, joissa kaikki lapset voivat tuntea olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi.

Lasten vaateliike Kuopio.

Lisäksi yhtiö on sitoutunut kestävään kehitykseen. Firma käyttää kierrätysmateriaaleja aina kun mahdollista ja pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksia.

Jesper Junior on loistava valinta vanhemmille, jotka etsivät laadukkaita, toimivia ja edullisia vaatteita lapsilleen. Tuotteet ovat aina hyvin valmistettuja, tyylikkäitä ja mukavia, ja ne täyttävät varmasti jokaisen lapsen tarpeet.

Jesper Junior Kuopio – lasten vaateliike Kuopio
Matkuksentie 60, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
jesperjunior.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Jesper Junior Kuopio myymälästä on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/JesperJunior/.

Myymälän tuotekategoriat

Lasten sisävaatteet: yläosat, housut, hameet ja mekot, alusvaatteet, yöasut, sukat & sukkahousut, uima-asut, juhlavaatteet, vauvoille.

Lasten ulkovaatteet: haalarit, housut, takit, asusteet, sadevaatteet, urheiluvaatteet, uv-suojavaatteet ja uima-asut, vastuullinen valinta, vauvoille, väliasut.

Lasten kengät: kangaskengät, kumisaappaat, lenkkarit, muut kengät, sandaalit, sisäkengät, talvikengät, välikausikengät.

Lastentarvikkeet: reput, laukut ja koulutarvikkeet, korut, kasvovärit ja hiusasusteet, aurinkolasit, lelut, heijastimet, juomapullot, vaatehuolto, vauvoille.

Jesper Junior Kuopio myymälän brändit

A-F: Affenzahn, Akuku, Babysteps, Bambino Mio, Beckmann, Brawl Stars, Busino, Canpol Babies, Creamie, Didriksons, Disney, Duetbaby, Falke, Fixoni, Froddo

H-L: Happy Socks, Havaianas, Herschel, Hestra, Hevea, Hicca!, Hummel, Hype, Izipizi, Joha, Jonathan, Julbo, Keiki, Kickers, Kivat, Klione, Knowledgecotton Apparel, Kuoma, Lasessor, Lego Wear, Levi’s, Lilleman, Lovi

M-P: Ma-Ia, Makia, Marvel, Maximo, Maxomorra, Mayoral, Metsola, Minecraft, Mingnelin, Minymo, Motion’s, Muumi, Nalle, Namaki, New Era, Ninjago, Paapii, Peppi Pitkätossu, Pipsa Possu, Pokémon

R-V: Reflective Berlin, Reima, Robeez, Rockahula, Ruskovilla, Ryhmä Hau, Sanetta, Sigg, Slipstop, S.Oliver, Speedo, Stonz, Stuckies, Ty, Vaatelaastari, Vans, Viking, Viljanmaa