ITC Kuopio – IT-yrityspalvelut Kuopio

ITC Kuopio, suosittu IT-yrityspalvelut Kuopio tarjoaja, toimii kaupungin puitteissa osoitteessa Tehdaskatu 10.

Vuonna 2008 perustettu IT-talo on Pohjois-Savon ja pohjoisen Keski-Suomen suurin yksityinen tietotekniikan palvelutalo, jolla on toimipisteitä myös Viitasaarella ja Iisalmessa.

Etenkin pienet ja keskisuuret yritykset voivat saada IT-talolta monipuolisesti erilaisia tietotekniikan ratkaisuja ongelmiinsa.

ITC:n etu valtakunnallisiin suuriin tietotekniikkataloihin on sen asiakasläheinen toimintatapa, sekä usein palveluiden huomattavasti suuryrityksiä edullisempi hinnoittelu.

ITC Kuopio - IT yrityspalvelut Kuopio.

Lisäksi yhtiö kasvattaa jatkuvasti volyymiaan päästäkseen lähemmäksi laitteiden hintatasossa suuria tietotekniikkataloja.

Tästä syystä firma on valinnut kumppaneikseen markkinajohtajia ja he ovat tuotteistaneet vakioidun malliston asiakkaidensa käyttöön.

Palveluvalikoimiin IT-talossa kuuluvat esimerkiksi tietotekniikka, ohjelmistot, palvelimet, tietoturvatuotteet, konesalipalvelut, pilvipalvelut, laskutusjärjestelmät, tuotannonohjaus, tiedonhallinta, ylläpitopalvelut, koulutuspalvelut, ohjelmointipalvelut…

…toimistotekniikka, monikäyttölaitteet ja tulostimet, yritysten puhelin- ja mobiililiittymät, yritysten dataliittymät, mobiilivaihteet, infojärjestelmät, infonäytöt, esitystekniikka, sekä videoneuvottelu.

ITC Kuopio – IT-yrityspalvelut Kuopio
Tehdaskatu 10
70620 Kuopio
Aukioloajat (Helpdesk): maanantai-perjantai 6-18, lauantai 10-15
itc.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja ITC Kuopio yhtiöstä ja sen IT-yrityspalvelut valikoimasta on seurata firman sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/itckuopio/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen yhtiön tapahtumiin, palveluihin, sekä paljon muuta.