IKEA Kuopio – sisustus- ja huonekaluliike Kuopio

IKEA Kuopio sisustus- ja huonekaluliike toimii kaupungin puitteissa osana Kauppakeskus Matkuksen palveluita, osoitteessa Ratarinteenkatu 2.

Kuopion IKEA on monipuolinen huonekaluliike, huonekalukauppa ja sisustustavaratalo, josta löydät laadukkaat ja edulliset huonekalut kaikkiin kodin ja toimiston tarpeisiin.

Liikkeessä kannattaa vierailla ostoksilla olipa kyseessä keittiöremontti, keittiösuunnittelu, tai vaikkapa pienempi sisustustarve, valikoimien kattaessa olohuoneet, kylpyhuoneet, makuuhuoneet, keittiöt ja lastenhuoneet – puutarhakalusteita unohtamatta.

IKEA Kuopio - Kauppakeskus Matkus - huonekaluliike Kuopio.

Huonekalukaupasta löytyy asiakkaita varten lisäksi ravintola, jossa voit nauttia herkullisen aamiaisen, lounaan, tai päivällisen, Småland-leikkihuone perheen pienimpiä varten, kuin myös IKEA Herkkutori, jossa kaupan on ruotsalaisia ruokatuotteita.

Mikäli olet yritysasiakas, IKEA Yritysmyynnin valikoimissa on kattavasti tuotteita yritysten tarpeisiin, mukaanlukien työtuolit, työpöydät, ja sähköpöydät. IKEA yritysasiakkaana saat suunnittelupalvelun ilmaiseksi.

IKEA Kuopio – huonekaluliike Kuopio – Kauppakeskus Kuopio
Ratarinteenkatu 2, Kauppakeskus Kuopio
70800 Kuopio
Aukioloajat (tavaratalo): maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
Aukioloajat (Click & Collect): maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
Aukioloajat (Småland-leikkihuone): maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
Aukioloajat (ravintola): maanantai-perjantai 10-19:30, lauantai 10-18:30, sunnuntai 11-17:30
Aukioloajat (bistro): maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
Aukioloajat (IKEA Herkkutori): maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
ikea.com/kuopio/

Voit saada lisätietoja IKEA Kuopio myymälästä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/ikeasuomi/.

Yhtiöllä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/ikeasuomi/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen ketjun tarjoustuotteisiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.