Iittala myymälä Kuopio – Kauppakeskus Matkus

Voit löytää Iittala myymälä Kuopio toimipaikan suositun Matkus kauppakeskuksen puitteista, osoitteessa Matkuksentie 60.

Yhtiö, jonka historia juontaa aina vuoteen 1881 saakka, edustaa ajatonta, kotimaista ja skandinaavista muotoilua parhaimmillaan.

Kuopion myymälästä löytyy disain-tuotteita varsinkin kattamiseen, ruoanlaittoon, sekä sisustamiseen.

Iittala myymälä Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Kattamisen kategorissa kaupan on muun muassa aterimia, laseja, lautasia ja kulhoja, mukeja ja kuppeja, tarjoiluastioita, tekstiilejä, sekä servettejä.

Ruoanlaittoon Iittalan liikkeestä löytyvät kattilat ja kasarit, paistinpannut ja paistokasarit, keittiötyövälineet, sakset, uuniastiat & padat, kuin myös veitset.

Iittala Kuopio.

Sisustamisen tuotteiden suhteen yhtiön valikoimat kattavat esimerkiksi maljakot, kulhot ja maljat, sisustustakat, valaisimet, vadit ja lautaset, säilytys, kynttilänjalat ja -lyhdyt, sisustustekstiilit, taide-esineet, ja koristeet & muut sisustus-tuotteet.

Asioidessasi Kuopion sisustus-ja keittiöliikkeessä, saat valintoihin halutessasi avuksi palvelevan henkilökunnan, joka voi ohjata sinut kattavasta valikoimasta omaan tyyliisi parhaiten sopiviin vaihtoehtoihin.

Iittala-brändin tuotteiden ohella Kuopion kaupassa on myynnissä saman konsernin valmistamia Arabia, Fiskars, ja Hackman -tuotteita.

Iittala myymälä Kuopio – Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
iittala.com/fi-fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Iittala myymälä Kuopio toimipisteestä on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/IittalaSuomi/.

Yhtiöllä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/iittala/.