Hukka Tattoo – tatuointistudio Kuopio

Hukka Tattoo tatuointistudio Kuopio toimii kaupungin puitteissa Haapaniemen kaupunginosassa, osoitteessa Haapaniementie 17.

Marraskuusta 2019 toiminnassa ollut tatuointistudio, joka toimi aikaisemmin nimen ‘Undead Sailor’s Tattoo’ alla, tarjoaa modernit ja ammattimaiset tatuoinnit.

Studio ottaa ajanvarauksia vastaan ainoastaan sähköpostilla tai Whatsapp-viestillä, joiden ajankohtaiset tiedot löytyvät paikan Facebook-sivulta. Varauksia EI voi tehdä soittamalla tai DM-viesteillä.

Hukka Tattoo - tatuointistudio Kuopio.

Kun teet varausta tatuointityölle, sinun tulee lisätä jo ensimmäiseen viestiin tatuoinnin aihe, tyyli, koko ja paikka, mahdollisia referenssikuvia, mahdollinen budjetti, sekä hyvä kuva tatuoitavasta alueesta, etenkin jos kohdasta löytyy arpia tai muita tatuointeja.

Kun teet ajanvarauksen tatuointistudiolle, sen yhteydessä sinulta peritään varausmaksu (50 euroa vuonna 2023).

Varausmaksu kattaa etukäteen tatuointiasi varten tehtävän suunnittelutyön ja se palautetaan sinulle vain silloin, jos perut ajan.

Mikäli joudut siirtämään työhön varaamaasi aikaa, sinun tulee tehdä siirto viimeistään 48 h ennen varattua aikaa. Samalla varausmaksu siirtyy uudelle ajankohdalle, eikä sinun tarvitse maksaa sitä uudestaan.

Hukka Tattoo – tatuointistudio Kuopio
Haapaniementie 17
70620 Kuopio
facebook.com/hukkatattoo/

Mikäli haluat saada lisätietoja ja esimerkkitöitä Hukka Tattoo tatuointistudio Kuopio tekemistä tatuoinneista, yksi parhaista tietolähteistä on paikan virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/hukkatattoo/.

Instagram- ja Facebook-sivuille tulee tietoja myös studion tarjouksista ja muusta paikan toimintaan liittyvistä ajankohtaisista uutisista.