Hotellilaiva Wuoksi – 3 tähden hotelli Kuopio

Hotellilaiva Wuoksi, ainutlaatuinen 3 tähden hotelli Kuopio, toimii kaupungin idyllisessä matkustajasatamassa, osoitteessa Koljonniemenkatu 1 A.

Maailman pohjoisin hotellilaiva, jonka omistaa näyttelijä ja ohjaaja Ismo Apell, on uniikki ja eksoottinen yöpymispaikka aivan keskustan tuntumassa.

Kesällä hotellikokemukseen kuuluu aaltojen loisketta, laivan keinuntaa ja köysien narinaa, kun taas syksyllä siihen sisältyy myrskyisää järveä, talvella jään paukuntaa ja keväällä auringon hohdetta.

Hotellilaiva Wuoksi Kuopio - 3 tähden hotelli Kuopio.

Yöpyessäsi laivahotellissa, voit helposti käydä syömässä sataman ravintoloissa, hypätä sisävesiristeilyille kauniilla Kallavedelle, tai vierailla Kuopion torille, joka sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Hotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanotto, vaan sisäänkirjautuminen tapahtuu ovikoodeilla, jotka saat saapumispäivänä (viimeistään klo 14) tekstiviestitse tai sähköpostitse.

Laivahotelli Wuoksi Kuopio satama.

Laivahotellin henkilökunta on kuitenkin paikalla päivittäin noin klo 7-14 ja saat yhteyden asiakaspalveluun puhelimella vuorokauden ympäri kaikkina vuoden päivinä.

Lisäksi laiva on valvottu ja vartioitu ympäri vuorokauden ja saat aina henkilökuntaa paikalle noin 20 minuutin matkan päästä Wuokselta tarvittaessa.

Kuopion satama - laivahotelli Wuoksi.

Wuoksen majoituksen hintaan kuuluu aamiainen, joka tarjoillaan aluksella päivittäin: arkisin klo 7-10 ja viikonloppuisin klo 8-10:30.

Majoitustiloista laivan alimmassa kerroksessa, “ruumassa”, on seitsemän kahden hengen huonetta, kooltaan 8m².

Laivan keskimmäisessä kerroksessa (katutaso) on 10 kolmen hengen huonetta, kooltaan 11m², joista puolet ovat järvinäköalalla ja puolet sataman puolella.

Hotellilaiva Wuoksi huone.

Keskikerroksen kooltaan kompaktein huone.

Keskikerroksessa on myös sviitti (16m²) ja kahden hengen lemmikkihuone (8m²). Sviitistä löytyy oma yksityinen parveke ja ekstravarustuksia kuten pieni sähkötakka, vedenkeitin, ja isompi taulutelevisio.

Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku, vaatekaapisto ja ikkuna.

Laivahotellin ylin kerros tarjoaa yleiset tilat, jotka ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Tiloissa on muun muassa kahvin- ja teenkeitin sekä iso taulutelevisio (käytettävissä päivittäin klo 22 saakka, kunnes laivan hiljaisuus alkaa).

Voit lisäksi käyttää hotellissa vierailusi aikana aluksen terassia, joka sisältää aurinkotuoleja. Yläkertaa on mahdollista vuokrata pieniä kokouksia tai tilaisuuksia varten.

Hotellilaiva Wuoksi – 3 tähden hotelli Kuopio
Koljonniemenkatu 1 A
70100 Kuopio
wuoksi.fi

Voit saada lisätietoja Hotellilaiva Wuoksi – 3 tähden hotelli Kuopio yöpymispaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/hotellilaivawuoksi/.

Hotellilla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/hotellilaivawuoksi/, johon tulee päivityksiä liittyen laivahotellin tarjouksiin, tapahtumiin, sekä paljon muuta.