Hotelli Savonia – 3 tähden hotelli Kuopio

Hotelli Savonia, hyvä 3 tähden hotelli Kuopio, sijaitsee Puijonlaakson kaupunginosassa, osoitteessa Sammakkolammentie 2.

Vuonna 1975 rakennettu ja vuonna 2006 peruskorjattu hotelli tarjoaa edullista majoitusta lähellä kuuluisaa Puijon tornia ja kävelymatkan (noin 2 km) päässä Kuopion keskustasta.

Rakennus on myös lähellä Kuopion yliopistollista sairaalaa (KYS) ja Kuopion yliopiston Canthia kampuksen läheisyydessä, aivan vierestä löytyessä paljon hyviä ulkoilumahdollisuuksia – niin lenkkipolut kuin ladutkin sekä Puijon virkistysalue (500 metrin päässä).

Voit lisäksi vuokrata polkupyörän hotellivieraana.

Vierailusi ajaksi pääset valitsemaan kaikkiaan 32 viihtyisestä huoneesta majoitustasi varten, kategorioissa Standard-perhehuone, Standard – kahden hengen huone, Standard – yhden hengen huone, Economy – kahden hengen huone, Economy – yhden hengen huone, sekä Sviitti omalla saunalla.

Näistä esimerkiksi 16 m2 kokoiseen Standard – kahden hengen huoneeseen sisältyy varusteluina kirjoituspöytä, tuuletin, vaatekaappi, erikoispitkät sängyt (1 leveä parivuode tai 2 yhden hengen vuodetta)…

Hotelli Savonia - 3 tähden hotelli Kuopio.

…oma kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, kylpytuotteet, pyyhkeet, kaapeli-TV, ilmainen WiFi, sekä kahvin/teen valmistusvälineet.

Huoneen hintaan kuuluvat virkistävä buffet-aamiainen sekä pysäköinti, joka on käytettävissä koko vierailun ajan.

Hotellin aamiainen, joka tarjoillaan rakennuksen 1. kerroksessa (maanantaista perjantai klo 7-10 ja lauantaista sunnuntaihin klo 8-11, on monipuolinen ja erityisruokavalioita huomioiva.

Hotelli Savonia – 3 tähden hotelli Kuopio
Sammakkolammentie 2 (vastaanotto 2. kerroksessa)
70200 Kuopio
Aukioloajat (vastaanotto): maanantai-lauantai 8-20, sunnuntai 13-19
Aukioloajat (aamiainen): maanantai-perjantai 7-10, lauantai-sunnuntai 8-11
hotelsavonia.fi

Paras tapa saada lisätietoja Hotelli Savonia – 3 tähden hotelli Kuopio majoituspaikasta on sen virallinen nettisivusto.

Virallisen verkkosivuston kautta voi myös tehdä varaustiedusteluja ja sivuilta löytyvät kaikki yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää majoituksen yksityiskohdista.