Hotelli Rauhalahti – 3 tähden kylpylähotelli Kuopio

Hotelli Rauhalahti, hyvä 3 tähden kylpylähotelli Kuopio, sijaitsee osoitteessa Katiskaniementie 8.

Kuopiolainen hotelli on kokonaisuutena suosittu kokous-, loma- ja viihdekeskus Kallaveden rannalla, noin kuusi kilometriä kaupungin keskustasta.

Rakennuskompleksin puitteissa on monenlaisia majoitusvaihtoehtoja, yhteensä 106 hotellihuonetta.

Hotelli Rauhalahti - 3 tähden kylpylähotelli Kuopio.

Kylpylähotellin huoneet on sijoitettu neljään kerrokseen, joista kustakin pääsee hissillä tai portaiden kautta muun muassa pohjakerroksessa sijaitsevaan kylpylään.

Huonevaihtoehtoihin kuuluvat 2 hengen huoneet, perhehuoneet (2. kerroksessa – osassa parveke), invahuoneet (2 kpl), sviitit (2 kpl – erillinen makuuhuone, olohuone ja parveke).

Kahden hengen huone Hotelli Rauhalahti Kuopio.

Kahden hengen huone.

Esimerkiksi 2 hengen huoneissa on varusteluna taulu-TV, maksuton langaton internet-yhteys, pieni viileä kaappi, puhelin, hiustenkuivaaja, WC ja suihku, sekä kylpytakit.

Voit valita Rauhalahdessa majoitustilaksesi myös huoneen huoneistohotellista, vaikkapa pienryhmille ja perheille, tai studiohotellin, tarjoten kätevää studiomajoitusta aivan hotellin vieressä.

Hotellivieraana pääset nauttimaan myös Rauhalahden tapahtumista, sillä paikan päälle saapuu orkestereita ja esiintyjiä tyypillisesti kolmena iltana viikossa.

Rauhalahti Club R yökerho - karaoke Kuopio.

Näiden ohella karaoke-yökerho on avoinna pääosin maanantaista lauantaihin.

Ruokailut hotellissa oleskelusi aikana onnistuvat buffet-aamiaisena ruokaravintola Sofia C:ssä (joka päivä klo 7-10), lounaan puolesta (klo 11-14), päivällisen suhteen (su-to klo 17-19, pe-la 17-20 – lauantaisin paistipöytä), sekä à la carte -listalta (ma-to 14-21:30, pe-la 14-22:30, su 14-18:30).

Ravintola Hotelli Rauhalahti.

Monelle lomapakettiin kuuluva kylpylä on vierailun päätekijä, sisältäen kohokohtina allasosaston, kauneushoitoja, hierontoja, kampaamopalvelut, vauva- ja perheuinnit, alkeisuimakoulut, kahvilan ja Scanburger-ravintolan. Hotellissa on myös kuntosali.

Kylpylän 28 ºC kuntouintiallas on 20 m pitkä, ja soveltuu hyvin vaikkapa vesijumppaan (tiloissa on lainattavissa vesiliikuntavälineitä).

Kylpylähotelli Rauhalahti Kuopio.

Rauhalahden on 32 ºC ulkoaltaalle pääsee saman lämpöisestä monitoimialtaasta uintikanavia pitkin.

Monitoimiallas sisältää hierontapisteitä, vastavirtalaitteen, sekä hierovia vesisuihkuja. Ulkoallas on poissa käytössä pakkasrajan (-10 ºC) alittuessa ja ukkosella.

Muihin kylpylätilojen hienouksiin lukeutuvat kaksi poreallasta (33 ºC), kuuma-allas (37 ºC) ja kylmäallas (10 ºC), kaksi lasten allasta (tarjolla erilaisia vesileluja), kuin myös vesiliukumäki (pituus 23 metriä)

Hotelli Rauhalahti – 3 tähden kylpylähotelli Kuopio
Katiskaniementie 8
70700 Kuopio
rauhalahti.fi

Voit saada lisätietoja Hotelli Rauhalahti – 3 tähden kylpylähotelli Kuopio majoituspaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/rauhalahti/.

Hotellilla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/rauhalahti_kuopio/.