H&M Kuopio – 2 myymälää & aukioloajat

Voit valita kahdesta H&M Kuopio myymälästä kaupungin alueella, mukaan lukien vaateliike Kauppakeskus Matkuksen puitteissa (Matkuksentie 60).

Ruotsalainen H&M (Hennes & Mauritz) on kansainvälisesti tunnettu muotibrändi, joka tarjoaa laadukasta muotia naisille, miehille, nuorille ja lapsille. He valmistavat myös kosmetiikkaa ja koruja.

Yhtiön oma design-tiimi luo ajanmukaista muotia, joka on saatavilla kaikille hintaluokille. H&M:n kokoelmiin kuuluu laaja valikoima, aina näyttävistä juhlakokoelmista perusvaatteisiin ja funktionaalisiin urheiluvaatteisiin asti, sopien kaikkiin kausiin ja tilanteisiin.

H&M Kuopio - H-talo Kuopio.

H-talo.

H&M-myymälöistä löytyy paitsi vaatteita myös laukkuja, jalkineita, koruja, meikkejä ja alusvaatteita. Kiitos brändin monipuolisuuden, asiakkaat voivat aina löytää jotain omaan tyyliinsä sopivaa.

Naisten muotikokoelma on brändin suurin, kattaen viimeisimmät muotivaatteet ja ajanmukaistetut klassikot. Tuotevalikoimaan kuuluu kaikkea takeista ja yläosista aina mekkoihin, hameisiin, urheiluvaatteisiin ja kosmetiikkaan.

Miehet voivat luoda nykyaikaisen, joustavan vaatekaapin H&M:n kokoelmista, jotka tarjoavat fiksuja pukuja, kauluspaitoja, arkipukeutumisen suosikkivaatteita, urheiluvaatetusta, jalkineita ja asusteita. Miesten muodin kokoelmat sisältävät viimeisimpiä trendejä, räätälöityjä klassikoita ja mukavaa vapaa-ajan pukeutumista.

H&M:n verkkokauppa palvelee 13 eri maassa, mukaan lukien Suomessa, josta voit tarkistaa ajankohtaiset hinnat kaikille tuotteille. Hennes & Mauritz -konserniin kuuluu myös muita tuotemerkkejä, kuten COS, Monki, Weekday, Cheap Monday ja & Other Stories, joita myydään yli 5 000 liikkeessä maailmanlaajuisesti.

H&M Kuopio myymälät – osoitteet & aukioloajat

H-Talo
Haapaniemenkatu 20
70110 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-19, lauantai 11-17
Kategoriat: Young, Divided, miehet, lapset, naiset
hm.com/fi_fi/

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
Kategoriat: Young, H&M Home, miehet, lapset, naiset

Voit saada lisätietoja H&M Kuopio myymälät palvelupaikoista seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/hmsuomi/.

Facebook-sivulla kerrotaan muun muassa tietoja uusista myymälöiden hyllyille tulevista tuotteista sekä ketjun ajankohtaisista kampanjoista.

H&M konsernin taustoja

H&M on ruotsalainen vaateliikeketju, joka on perustettu vuonna 1947. H&M:n tavoitteena on tarjota trendikkäitä ja edullisia vaatteita kaikille. H&M:llä on yli 5 000 myymälää yli 70 maassa.

H&M:n vaatteiden hyviin puoliin kuuluvat:

  • Hinta-laatu-suhde: H&M:n vaatteet ovat yleensä edullisia, mutta silti laadukkaita.
  • Laaja valikoima: H&M:ltä löytyy vaatteita jokaiseen makuun ja tilaisuuteen.
  • Trendikkyys: H&M:n vaatteet ovat aina ajankohtaisia trendejä.

Asiakaspalautteen perusteella H&M:n vaatteet ovat yleensä laadukkaita ja kestäviä. Asiakkaat arvostavat myös H&M:n laajaa valikoimaa ja edullisia hintoja.

H&M:n vaatteita kritisoidaan joskus siitä, että ne ovat kertakäyttöisiä ja epäekologisia. H&M on kuitenkin sitoutunut kestävään kehitykseen ja pyrkii vähentämään hiilijalanjälkeään. H&M on esimerkiksi investoinut uusiutuviin energianlähteisiin ja uusiomateriaalien käyttöön.

Yleisesti ottaen H&M on suosittu vaateliikeketju, joka tarjoaa laadukasta ja trendikästä muotia edulliseen hintaan.