H&M Home Kuopio sisustusliike – Kauppakeskus Matkus

H&M Home Kuopio sisustusliike sijaitsee kaupungin puitteissa suositun Matkus kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Osana Matkuksen H&M (Hennes & Mauritz) ketjun valikoimia, omassa osastossaan toimiva sisustusliike kauppaa muodikkaita sisustustavaroita kaikkiin kodin tiloihin, mukaanlukien lastenhuoneet.

Löydät myymälästä sisustustavaroiden ohella myös muun muassa kodintekstiilejä, kaikki kuluvan kauden trendeihin soveltuvissa tyyleissä ja ketjun toiminnasta tutuissa edullisissa hintaluokissa.

H&M Home Kuopio sisustusliike - Kauppakeskus Matkus.

Kokonaisuutena Kuopion sisustusliikkeen päätuotekategorioihin kuuluvat tavarat makuuhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen, sekä lastenhuoneeseen.

Suosittuja yksittäisiä kategorioita ovat esimerkiksi vuodevaatteet, tyynyt, pyyhkeet, somisteet, säilytystuotteet, huovat, kynttilät, verhot, posliiniastiat, maljakot & ruukut, matot, sekä erilaiset tuotteet pihalle.

H&M sisustusliikeketju on ollut osa Hennes & Mauritz konsernin toimintaa vuodesta 2009 alkaen. Sillä on nykyään yli 400 myymälää yli 60 maassa.

H&M Home Kuopio sisustusliike – Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Opening Hours: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
hm.com/fi_fi/

Yksi parhaista tavoista seurata H&M Home Kuopio sisustusliike myymälän toimintaa ja tuotevalikoimia on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/hmsuomi/.

H&M Home Kuopio sisustusliike – ketjun taustoja

H&M Home on ruotsalaisen H&M-konsernin omistama kodintuotteita myyvä ketju. Se perustettiin vuonna 2009, ja sillä on nykyään yli 400 myymälää yli 60 maassa. Suomessa ketjulla on 12 myymälää, joista suurin osa sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Valikoima liikkeissä kattaa laajan valikoiman kodintuotteita, kuten tekstiilejä, sisustustuotteita, keittiötarvikkeita ja kylpyhuonetuotteita. Tuotteita on saatavilla eri tyyleissä ja hintaluokissa, jotta jokainen löytää oman makunsa mukaisen vaihtoehdon.

H&M Homen tavoitteena on tarjota laadukkaita ja tyylikkäitä kodintuotteita edulliseen hintaan. Ketju pyrkii myös edistämään vastuullista kuluttamista ja käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätettyjä tai luonnonmukaisia materiaaleja.

Ketjun myymälät ovat yleensä kooltaan keskikokoisia ja niissä on usein esillä sisustusinspiraatiota ja vinkkejä kodin sisustamiseen.

H&M Homen tuotevalikoima

H&M Homen tuotevalikoima on laaja ja kattaa seuraavat kategoriat:

  • Tekstiilit: vuodevaatteet, pyyhkeet, verhot, pöytäliinat, matot ja muut tekstiilit
  • Sisustustuotteet: huonekalut, valaisimet, koriste-esineet, astiasto, keittiötarvikkeet ja kylpyhuonetuotteet
  • Lastenhuoneen tuotteet

H&M Homen verkkokauppa

H&M Homen tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima tuotteita, ja ne toimitetaan kotiin tai noudettavaksi myymälästä.

H&M Homen vastuullisuus

Ketju pyrkii edistämään vastuullista kuluttamista ja käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätettyjä tai luonnonmukaisia materiaaleja. on sitoutunut vähentämään hiilijalanjälkeään ja edistämään työvoiman oikeuksia.

H&M Homen tuotteissa käytetään muun muassa seuraavia kestävän kehityksen mukaisia materiaaleja: kierrätetty puu, kierrätetty muovi, luonnonmukainen puu, luonnonmukainen puuvilla, sekä luonnonmukainen pellava.