Hiustalo Kuopio – hiustuotteet outlet-myymälä

Voit löytää Hiustalo Kuopio hiustuotteet outlet-myymälä toimipaikan Kauppakeskus Matkuksen tiloista, osoitteessa Matkuksentie 60.

Matkuksen Hiustalo Outlet Kuopio on laadukkaita kampaamotuotteita kauppaava liike, josta löydät laajan valikoiman hiustenhoidon tuotteita, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja edullisia.

Myymälä sijaitsee Kuopion Matkus kauppakeskuksessa, sen ensimmäisessä kerroksessa.

Hiustalo Kuopio - hiustuotteet outlet-myymälä Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Liikkeessä työskentelee asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta, taustanaan myös kampaamoalan tutkinto, riittävällä tietämyksellä auttamaan sinua löytämään oikeat tuotteet hiuksillesi.

Liike on nykyään käteisvapaa, jossa maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä mobiilimaksu.

Hiustalo Outlet Kuopio

Kuopion Matkuksen myymälä on yksi ketjun Outlet -erikoismyymälöistä, tarjoten Suomen halvimmat kampaamotuotteet.

Outlet-liike on laatutuotteiden poistomyymälä, jossa hiusalan ammattilaiset auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet hiuksillesi edulliseen hintaan.

Suurin osa tuotteista tulee isoissa erissä suoraan maahantuojan varastolta. Tämä takaa, että tuotteet ovat tuoreita ja aitoja, vaikka kyseessä olisikin poistuva tuote.

Hiustuotteet myymälä Kuopio - Hiustalo Kuopio.

Kuopion Outlet-myymälästä löydät vaihtoehdot hiusten pesuun, hoitamiseen, värjäämiseen, muotoiluun, sekä viimeistelyyn. Voit myös tulla pelkästään tutustumaan vaihtuvaan valikoimaan.

Liikkeestä löytyy lisäksi hiuslaitteita ja -tarvikkeita, kuten muotoilurautoja, kampoja, harjoja ja hiuspidennystarvikkeita.

Henkilökunta on koulutettu parturi-kampaajiksi, joten he pystyvät antamaan sinulle neuvoja ja vinkkejä kaikissa hius- ja hiuspohjan asioissa.

Hiustalo Oy – Hiustalo Kuopio

Kuopion palvelupaikan takaa löytyvä Hiustalo Oy on suomalainen parturi-kampaamoalan perheyritys, jolla on yli 20 toimipistettä eri puolilla Suomea.

Yritys on perustettu vuonna 2000. Alkuvaiheessa firman tavoitteena oli luoda helposti lähestyttävä liikeketju kauppakeskuksiin, jonka pohjalta toiminta on kasvanut ja kehittynyt voimakkaasti vuosien varrella.

Hiustalon palvelupaikat sijaitsevat seuraavissa kaupungeissa Suomessa: Forssa, Helsinki (Easton), Hämeenlinna, Imatra, Jyväskylä, Jämsä, Kauhajoki, Kerava, Kuopio, Kotka, Kouvola, Lahti, Lohja, Nokia, Nummela, Oulu, Pirkkala, Pori, Rauma, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Valkeakoski, ja Vantaa Tammisto.

Yhtiö on parhaiten tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja korkealaatuisista tuotteistaan. Ketjulle on myönnetty useita palkintoja, muun muassa Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

Hiustalo Kuopio – parturi-kampaamo Kuopio
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
hiustalo.fi/liikkeet/hiustalokuopio

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Hiustalo Kuopio kampaamomyymälä & parturi-kampaamo toimipaikasta on seurata ketjun virallsia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/Hiustalo/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen ketjun outlet-myymälöiden tarjoustuotteisiin, erilaisiin merkkibrändien uutuustuotteisiin hyllyillä, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.