Hedin Automotive Kuopio – Mazda ja Opel autoliike Kuopio

Hedin Automotive Kuopio Mazda ja Opel autoliike sijaitsee Kettulanlahden kaupunginosan alueella, osoitteessa Kallantie 10-12.

Autoliike, joka toukokuuhun 2022 saakka toimi Autotalo Laakkonen nimellä, tarjoaa uudet toimipisteessä uudet Opel ja Mazda autot sekä hyötyajoneuvoja.

Lisäksi autokaupan valikoimiin kuuluvat vaihtuvat valikoimat käytettyjä vaihtoautoja, huollot Mazda ja Opel -merkeille, PROAutolasipalvelu, varaosamyynti, ja vauriokorjaus.

Hedin Automotive Kuopio - Mazda ja Opel autoliike Kuopio.

Autoa ostaessasi Hedinin myyjien asiantuntevien neuvojen avulla saat lisäksi valitsemaasi uuteen autoon tai vaihtoautoon sopivan rahoitusmuodon.

Kaikkiin autoihin on valittavissa osamaksuratkaisu, uusiin autoihin voit ottaa myös yksityisleasingin tai tehdä FiksuDiili-sopimuksen.

Halutessasi autokauppa auttaa oikeanlaisen vakuutuksen valinnassakin.

Autoliikkeen taustalta löytyvä ruotsalainen Hedin Mobility Group -konserni on alallaan yksi Euroopan suurimmista, jonka palveluksessa on yli 8 000 henkilöä yli 550 toimipaikassa 13 eri maassa.

Hedinin täyden palvelun autotalot toimivat Suomessa 15 eri paikkakunnalla, tarjoten kaikki autoiluun liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja korikorjauksesta merkkihuoltoon.

Yhtiö panostaa toiminnassaan digitaalisiin palveluihin, joka näkyy muun muassa siinä, että voit varata ajan koeajoon, huoltoon, tuulilasin vaihtoon ja korjaukseen, sekä vahinkotarkastukseen suoraan firman verkkosivuilta.

Hedin Automotive Kuopio – Mazda ja Opel autoliike Kuopio
Kallantie 10-12
70400 Kuopio
Aukioloajat (automyynti uudet autot / vaihtoautot): maanantai-perjantai 9-17, lauantai 10-15
Aukioloajat (huolto, varaosamyynti, vauriokorjaus): maanantai-perjantai 7:30-17
hedinautomotive.fi/HedinAutomotiveKuopio/

Voit saada lisätietoja Hedin Automotive Kuopio – Mazda ja Open autoliike Kuopio toimipaikasta yhtiön virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten vaikkapa Facebookista osoitteessa facebook.com/HedinAutomotiveFinlandOy/.

Firmalla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/hedinautomotivefinland/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen uutuusautoihin, Hedinin tapahtumiin eri paikkakunnilla, sekä paljon muuta.