Glitter Kuopio – Kauppakeskus Matkus

Glitter Kuopio myymälä sijaitsee kaupungin puitteissa suositun kauppakeskus Matkuksen tiloissa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Yhtiö on ruotsalainen, 1970-luvulle historiansa juontava ketju, joka myy korvakoruja, sormuksia, kaulakoruja, laukkuja, hiusasusteita, ja paljon muuta.

Ketjun ensimmäinen Suomen myymälä avattiin Helsingin Kamppiin vuonna 2016, ja sen jälkeen yhtiö on laajentunut nopeasti ympäri Suomea. Tällä hetkellä Glitterillä on yli 30 myymälää eri puolilla maata. Maailmanlaajuisesti myymälöitä on 165.

Glitter Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Brändin tuotteet edustavat sekä klassisia tyyliä että uusimpia trendejä, ja ne on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita arkeen ja juhlaan.

Kukin myymälä, mukaan lukien Kuopion asuste- ja koruliike, on sisustettu modernilla ja tyylikkäällä tavalla, tarjoten mukavan ja viihtyisän tunnelman, sisältäen myös asiantuntevan ja ystävällisen henkilökunnan.

Glitter tarjoaa lisäksi kattavan verkkokaupan, jossa valikoimat uudistuvat viikoittain ja josta voit tilata tuotteita suoraan kotiin.

Glitter Kuopio – Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
Kuopio 70800
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
glitter.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Glitter Kuopio myymälästä on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/GlitterSuomi/.

Glitterillä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/glitterofficial/, johon tulee päivityksiä liittyen mm. myymälöiden uutuustuotteisiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.

Glitterin historia – Glitter Kuopio

Glitterin perustaja Sven-Axel Svensson avasi 1970-luvulla pienen tupakkakaupan Söderköpingissä. Eräänä päivänä sisään astui nainen, joka kysyi, myytiinkö kaupassa kaulakoruja.

Tämä inspiroi Svenssonia aloittamaan korujen tukkukaupan. Vuonna 1992 Svensson kehitti tukkuliiketoimintaansa ja avasi ensimmäisen oman Glitter-myymälänsä, josta nykyinen ketju sai varsinaisesti alkunsa. Vuonna 1999 Svensson menehtyi ja sijoitusyhtiö KF Invest osti yrityksen.

Vuonna 2004 Glitterin osti ruotsalainen Bergendahl & Son AB -konserni, joka on Bergendahl-Mylonopoulosin perheen kolmannessa ja neljännessä polvessa omistama kauppatalo. Jälleen kerran Glitteristä oli tullut perheyritys. Konserni on Ruotsin viidenneksi suurin vähittäiskauppakonserni.

Vuonna 2020 Glitterillä oli jo noin 165 myymälää neljässä maassa.

Glitterin ympäristötyö ja sosiaalinen vastuu

Ympäristö ja sosiaalinen vastuu ovat konsernin perusarvoja. Glitter International AB ottaa vastuun siitä, miten tuotteet valmistetaan. Kaikkia Glitterin markkinoimien ja myymien tuotteiden valmistuksen kanssa työskenteleviä ihmisiä kohdellaan oikeudenmukaisesti, ja heillä on on aina varmistettuna normaalit työolosuhteet.

Firman kanssa toimivat toimittajat varmistavat, että näitä ehtoja noudatetaan yhteistyökumppaneiden omissa tiloissa ja alihankkijoiden tiloissa. Glitter International AB:n vaatimuksia toimittajille ja alihankkijoille ovat muun muassa hyvät työolot, syrjintäkielto, ammatillinen yhdistymisvapaus, lapsityövoiman käytön kielto, hyvä työympäristö, palkat, työaika ja vakuutukset.