Gina Tricot Kuopio – Kauppakeskus Matkus

Gina Tricot Kuopio myymälä sijaitsee kaupungin puitteissa Kauppakeskus Matkuksen tiloissa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Vuonna 1997 perustetun ruotsalaisen vaatekauppaketjun myymälöissä on vaatteita modernia muotia etsiville naisille, malliston täydentyessä uusilla vaatekappaleilla viikoittain.

Ketjun valikoimiin kuuluvat nuorekkaat vaatteet kaikkiin tilanteisiin, aina juhlapukeutumisesta urheiluun asti. Vaatteiden lisäksi voit ostaa yhtiön Kuopion liikkeestä erilaisia asusteita.

Gina Tricot Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Liikkeessä kaupataan tuotteita kategorioissa jakut, mekot, hameet, haalari, topit & puserot, puserot & neuletakit, paitapuserot, takit, housut, farkut, leggingsit, sukat, sekä sukkahousut.

Urheiluvaatteiden osalta myynnissä ovat urheilutrikoot, urheilutopit, kuin myös urheiluliivit.

Asusteiden osalta voit shoppailla tuotteita kuten hiustarvikkeet, aurinkolasit, vyöt, laukut & lompakot, korut, huivit & kaulaliinat, lapaset & lakit, neulesetit, ja muut asusteet.

Gina Tricot vaatteet Kuopio.

Kuopion naisten vaateliike tarjoaa lisäksi alusvaatteita kategorioissa Mix & Match kokoelmat, Basic Simplicity kokoelmat, rintaliivit, sekä alushousut.

Gina Tricot Kuopio tuotevalikoimiin kuuluvat myös kosmetiikan / meikkien osalta silmämeikit, kynsituotteet, kasvomeikit, huulimeikit, tarvikkeet, ja vartalonhoito tuotteet.

Hyllyillä on lisäksi uima-asuja & oloasuja.

Ruotsissa päämajaansa pitävä ketju operoi yhteensä 180 myymälän verkostoa, kattaen Suomen ja Ruotsin ohella mm. Norjan, Tanskan, ja Saksan.

Ketjun suosio taustalta löytyy useita tekijöitä, muun muassa se, että mallistojen vaatteet on kohdistettu kaikille muotitietoisille naisille, ikään katsomatta.

Gina Tricot Kuopio – Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
ginatricot.com

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Gina Tricot Kuopio myymälän tuotteista ja palveluista on ketjun yhteinen Facebook-sivusto osoitteessa facebook.com/GinaTricot/.

Facebook-sivulle tulee tietoa esimerkiksi uusista tuotteista, inspiraatiota vaatteilla pukeutumiseen, ja uutisia ketjun toiminnasta.

Gina Tricot Kuopio – yhtiön taustoja

Gina Tricot on ruotsalainen naistenvaatteita myyvä vaatekauppaketju, jonka perustivat Annette ja Jörgen Appelqvist vuonna 1997 Boråsissa. Ketjulla on myymälöitä Ruotsin lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Suomessa, yhteensä noin 180 kappaletta. Yrityksellä on ollut myös verkkokauppa syksystä 2008 lähtien.

Tärkeimmät tiedot Gina Tricotista:

  • Perustettu: 1997
  • Kotimaa: Ruotsi
  • Toimialat: Naistenvaatteet, kengät, laukut, asusteet
  • Myymälät: Yli 180 kappaletta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa
  • Verkkokauppa: Kyllä
  • Sosiaalinen vastuu: Kestävä kehitys, eettinen toiminta

Yhtiön tavoitteena on tarjota edullista muotia naisille, jotka seuraavat uusimpia trendejä. Ketjun valikoima koostuu muun muassa vaatteista, kengistä, laukkuista ja asusteilta. Vaatteet ovat tyypillisesti naisellisia ja tyylikkäitä, ja ne valmistetaan laadukkaista materiaaleista.

Gina Tricot on tunnettu myös sosiaalisesta vastuustaan. Ketju on sitoutunut kestävään kehitykseen ja eettiseen toimintaan. Firma käyttää tuotteissaan muun muassa kierrätettyjä materiaaleja ja pyrkii takaamaan työntekijöilleen hyvät työolosuhteet.

Summattuna, yhtiö on suosittu vaatekauppaketju, joka tarjoaa laajan valikoiman edullista ja trendikästä muotia naisille. Ketju on tunnettu myös sosiaalisesta vastuustaan.