Gigantti Kuopio – elektroniikkaliike Kuopio

Gigantti Kuopio elektroniikkaliike toimii Särkiniemen kaupunginosan puitteissa kaupunkia, osoitteessa Volttikatu 4.

Elektroniikkakaupan ketju, jonka on kooltaan Suomen suurin kodinelektroniikan jälleenmyyjä, panostaa toiminnassaan varsinkin edullisiin hintoihin sekä kattaviin valikoimiin tuotteita.

Tuotevalikoimissa on kaikkia maailman tunnetuimpia brändejä, antaen toiminnalle varman laatupohjan.

Pääkategorioina kussakin myymälässä ovat etenkin kodinkoneet, kodin tuotteet, terveys ja hyvinvointi, tietokoneet, TV ja ääni, puhelimet ja GPS, kamerat, pelit ja konsolit, elokuvat, sekä Epoq Keittiö -tuotteet.

Kodinkoneiden suhteen tarjolla ovat liesituulettimet, liedet, erillisuunit, keittotasot, pölynimurit, pölypussit ja tarvikkeet, pyykinpesukoneet, kuivausrummut, jääkaappipakastimet, Side by Side, jääkaapit, pakastimet, viinikaapit, astianpesukoneet, mikroaaltouunit, tarvikkeet kodinkoneisiin, ja keittiökonepaketit.

Samsung pyykinpesukone - Gigantti Kuopio.

Kodin tuotteet -osastolla ovat puolestaan yleis- ja monitoimikoneet, tehosekoittimet ja vatkaimet, keittiön pienkoneet, Sodastream, keittiövälineet, pölynimurit ja siivous, pölypussit ja tarvikkeet, kahvikoneet ja espresso, kahvinkeittimet, kahvikapselit ja kahvipavut, kahvitarvikkeet, grillit ja kesätuotteet, ilmastointi ja ilmanpuhdistus, lämmitys, silitysraudat, valaistus, sekä kodintarvikkeet.

Terveys ja hyvinvointi valikoimiin kuuluvat suoristusraudat, sähköhammasharjat, lastenhoito, henkilövaa’at, hieronta, hyvinvointi, parranajokoneet ja trimmerit, Ladyshave, hiustenkuivaajat, kihartimet, urheilukellot ja sykemittarit, aktiivisuusmittarit, GPS – pyöräily golf ulkoilu, ja action-kamerat.

Mikäli etsit tietokoneita, myymälä sisältää pöytätietokoneet, näytöt, tulostus ja monitoimilaitteet, musteet ja väripatruunat, ohjelmistot/antivirus, kiintolevyt, reitittimet ja verkkolaitteet, hiiret ja näppäimistöt, kannettavat tietokoneet, tietokonelaukut, tabletit, tablet-tarvikkeet, tietokoneen kaiuttimet, ja tietokonetarvikkeet.

Gigantti elektroniikkaliike Kuopio.

TV ja ääni -kategoria kattaa omalta osaltaan kaiuttimet, vahvistimet, telakointiasemat ja MP3-kaiuttimet, iPod ja MP3-soittimet, radiot ja kelloradiot, kuulokkeet, digiboksit ja kanavapaketit, streaming ja mediasoittimet, televisiot, kotiteatterit, DVD ja Blu-ray -soittimet, projektorit ja valkokankaat, kaapelit ja adapterit, stereosarjat, autosoittimet, antennit ja antennitarvikkeet, seinätelineet, sekä TV ja ääni tarvikkeet.

Puhelimet ja GPS -osastolle kuuluvat matkapuhelimet, älykellot, kuulokkeet ja kaiuttimet, kotelot ja suojakuoret, muistikortit matkapuhelin & GPS, matkapuhelintarvikkeet, näytönsuojakalvot, urheilukellot, aktiivisuusmittarit, laturit ja kaapelit, GPS auto & moottoripyörä, GPS ulkoiluun, GPS-tarvikkeet, ja puhelimet.

Kamerat kategoria sisältää puolestaan kameratarvikkeet, action-kameroiden tarvikkeet, video ja kuvanmuokkaus, videokamerat, digikamerat, järjestelmäkamerat, kameraobjektiivit, action-kamerat, muistikortit kameroille, sekä digikuvakehykset.

PNY SSD-muisti.

Jos etsit pelit ja konsolit kategorian tuotteita, valikoimissa ovat konsolit, tarvikkeet pelikonsolit, lelut, Playstation 5 -pelit, Xbox One -pelit, Playstation 4 -pelit, Xbox 360 -pelit, PC ja MAC -pelit, PC ja MAC -pelit (lataus), Nintendo Wii ja Wii U -pelit, Nintendo 3DS -pelit, Nintendo DS -pelit, tarvikkeet tietokonepelit, ja kuulokkeet pelaamiseen.

Elokuvat hyllystä löydät Blu-ray-elokuvat, 3D Blu-ray elokuvat, DVD-elokuvat, leffaboksit / TV-sarjat, lasten elokuvat ja sarjat.

Epoq Keittiö -osastolle ovat sijoitettuina keittiöt, vetimet ja nupit, hanat, sisäosat, keittiövalaistus, lisätarvikkeet, työtasot.

Gigantti Kuopio tarjoaa lisäksi erilaiset kodinelektroniikan myyntiin liittyvät oheispalvelut, mukaanlukie kodinkoneiden kuljetukset sekä niiden paikoilleen asennukset, tuoteturvat, maksuvaihtoehdot, jne.

Yhtiö kuuluu norjalaiseen Elkjøp-konserniin, joka on puolestaan osa englantilaista, kodinelektroniikkaan erikoistunutta DSG Internationalia.

Suomen puitteissa elektroniikkaliikkeiden ketju avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 1999 Helsingin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Vantaan Tammistossa.

Gigantti Kuopio – elektroniikkaliike Kuopio
Volttikatu 4
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 11-16
gigantti.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Gigantti Kuopio – elektroniikkaliike Kuopio myymälästä on yhtiön virallinen Facebook sivu osoitteessa facebook.com/gigantti/.

Facebook-sivulla kerrotaan esimerkiksi ajankohtaisista alennustuotteista, järjestetään erilaisia kilpailuja, sekä kerrotaan Gigantti-ketjun uutisista.