Friends and Brgrs Kuopio – Kauppakeskus Matkus

Friends and Brgrs Kuopio hampurilaisravintola operoi kaupungin puitteissa suositun Kauppakeskus Matkuksen tiloissa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Toimipaikan takaa löytyy suomalainen hampurilaisketju, joka perustettiin vuonna 2018. Ketjun perustajat ovat kolme ystävystä, jotka halusivat luoda hampurilaisravintolan, joka tarjoaisi herkullisia ja laadukkaita hampurilaisia, mutta samalla olisi edullinen ja viihtyisä.

Ketjun ravintoloiden hampurilaiset valmistetaan alusta loppuun käsityönä, ja niissä käytetään vain laadukkaita raaka-aineita. Valikoimiin kuuluu useita erilaisia hampurilaisia, joista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa.

Friends and Brgrs Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Friends & Brgrsin ravintolat on sisustettu viihtyisiksi ja ystävällisiksi tiloissa, joissa on lisäviihdykkeenä usein live-musiikkia, ja ne ovat suosittuja kokoontumispaikkoja ystävien ja perheen kesken.

Vuosien varrella yhtiö on kasvanut nopeasti suosituksi hampurilaisketjuksi Suomessa, operoiden tällä hetkellä yli 50 ravintolaa eri puolilla Suomea.

 • Perustajat ovat Tommi Korhonen, Jarno Virtanen ja Markus Ahonen.
 • Ensimmäinen ravintola avattiin Helsingin Kallioon vuonna 2018.
 • Valikoimiin kuuluu yli 20 erilaista hampurilaista.
 • Hampurilaiset ovat valmistettu alusta loppuun käsityönä.
 • Ketjun ravintolat ovat sisustettu viihtyisiksi ja ystävällisiksi.
 • Friends & Brgrs on suosittu kokoontumispaikka ystävien ja perheen kesken.

Suosittuihin hampurilaisvaihtoehtoihin Friends & Brgrsin ravintoloissa kuuluvat muun muassa:

 • Classic: klassinen hampurilainen naudan jauhelihapihvillä, cheddarjuustolla, salaatilla, tomaateilla ja ketsupilla.
 • BBQ: hampurilainen, jossa on naudan jauhelihapihvi, cheddarjuustoa, BBQ-kastiketta, salaattia, tomaatteja ja sipuleita.
 • Chipotle: hampurilainen, johon on sisällytetty naudan jauhelihapihvi, cheddarjuustoa, chipotlekastiketta, salaattia, tomaatteja ja sipuleita.
 • Vegan: vegaaninen hampurilainen, josta löytyy härkäpapujauhelihapihvi, cheddarjuustoa, salaattia, tomaatteja ja ketsuppia.
 • Veggie: vegaaninen hampurilainen, jossa on kasvispihvi, cheddarjuustoa, salaattia, tomaatteja ja ketsuppia.

Kokonaisuutena Friends and Brgrs Kuopio on hyvä vaihtoehto, jos etsit herkullista ja laadukasta hampurilaista kohtuulliseen hintaan. Ketjun Kuopion ravintola ovat viihtyisä ja ystävällisyyttä huokuva, joten se sopii hyvin kavereiden ja perheen kanssa yhteisen ajan viettopaikaksi.

Friends and Brgrs Kuopio – Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
friendsandbrgrs.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Friends and Brgrs Kuopio hampurilaisravintolasta on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/friendsandbrgrsfinland/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/friendsandbrgrs/, johon tulee päivityksiä liittyen mm. ajankohtaisiin tarjouksiin, poikkeuksellisiin aukioloaikoihin, sekä paljon muuta.