Food & Co Tietoteknia – lounas- ja tilausravintola Kuopio

Food & Co Tietoteknia lounas- ja tilausravintola Kuopio toimii Kuopion Savilahden tiedelaaksossa, osoitteessa Savilahdentie 6.

Ravintola tarjoaa asiakailleen viihtyisän ympäristön, jossa voit nauttia arkipäivisin maukkaita lounasaterioita runsaine salaatti- ja leipäpöytineen.

Food & Co Tietoteknia - lounas- ja tilausravintola Kuopio.

Suositusta lounasruokailuvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja sekä koti- että kasvisruokien ystäville. Voit ostaa ruokaa myös take-away ateroina mukaan.

Voimassaolevan opiskelijakortin esittämällä saat ateriasi Kelan tukemaan alhaisempaan hintaan.

Lisäksi paikan kahvilapuoli palvelee varhaisesta aamusta alkaen, kohteena, josta voit ostaa juomien lisäksi suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä monipuolisia välipaloja.

Food & Co Tietoteknia Kuopio.

Mikäli olet etsimässä tilaa juhla- tai kokoustapahtumaa varten, ravintola tarjoaa varattavissa olevat valoisat ja modernit tilat, jotka muuntuvat tarpeen mukaan isoista yritystilaisuuksista vapaamuotoisempiin luento- ja seminaaritilaisuuksiin sekä lämminhenkisiin perhejuhliin asti.

Tietoteknia järjestää ammattitaidolla muutaman hengen kokouskahvitilaisuudet ja palaverit sekä tyylikkäät ruokatarjoilut jopa yli sadalle kutsuvieraalle.

Food & Co Tietoteknia – lounas- ja tilausravintola Kuopio
Savilahdentie 6
70210 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-14
compass-group.fi/tietoteknia

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Food & Co Tietoteknia lounas- ja tilausravintola Kuopio toimipaikasta on seurata sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/FoodandcoTietoteknia/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa ravintolan ajankohtaisista lounasruokalistoista, aukioloaikojen muutoksista, sekä paljon muuta.