Fonum Kuopio – 2 myymälää & aukioloajat

Fonum Kuopio toimii paikkakunnalla kahden myymälän voimin, joista toinen on Kauppakeskus Matkuksessa (Matkuksentie 60).

Vuonna 2000 perustettu yhtiö tarjoaa toimipaikoiltaan puhelinhuollot ja myy käytettyjä ja uudenveroisia puhelimia.

Myymälät, joita on kaikkiaan yli 40 eri puolilla Suomea, ovat erikoistuneet puhelimien korjauksiin, kierrätykseen, ja käytettyjen puhelinten myyntiin.

Fonum Kuopio - Päiväranta.

Päiväranta.

Puhelinkorjaukset, jotka ovat tarjolla myös ilman ajanvarausta, ovat tarjolla lähes kaiken merkkisille puhelimille.

Toimipisteissä saat palveluina muun muassa näytönvaihdot, akunvaihdot ja muut korjaukset 24 kk takuulla (akkujen takuu 12 kk).

Myymälään toimittamasi puhelin korjataan paikan päällä liikkeessä, useimmiten jo saman päivän aikana.

Fonum on vakuutusyhtiöiden luotettu huoltokumppani ja hoitaa vakuutuskäsittelyn puolestasi; korvaukset suoraan tiskiltä, parhaassa tapauksessa maksat vain omavastuun.

Fonum Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Kauppakeskus Matkus.

Voit Fonum Kuopio liikkeissä myös ostaa käytetyt puhelimet 12 kk takuulla. Kattavan puhelinten lisätarvikevalikoiman puitteista löytyvät puolestaan mm. suojakuoret, näytönsuojat, sekä lataustarvikkeet.

Myymälässä voit kierrättää vanhan puhelimesi ilmaiseksi, sillä liike ottaa vastaan kaikki vanhat mobiililaitteet ja huolehtii niiden asianmukaisesta kierrätyksestä veloituksetta.

Paikka lisäksi ostaa käytettyjä älypuhelimia, jotka kunnostetaan uudelleen myyntiin. Fonum tarjoaa käytetyistä puhelimista ja iPadeista reilun korvauksen, jonka summa määräytyy laitteen kunnon ja mallin mukaan.

Fonum Kuopio liikkeet – aukioloajat & osoitteet

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
fonum.fi

Päiväranta
Päivärannantie 18
70420 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-19, lauantai 10-18

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Fonum Kuopio myymälöistä on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/fonum.fi/.

Fonumin taustoja

Fonum on suomalainen yritys, joka myy ja huoltaa älypuhelimia ja muita mobiililaitteita. Yritys on perustettu vuonna 2000 ja sillä on yli 40 myymälää ympäri Suomen. Fonum on myös netissä toimiva verkkokauppa.

Yhtiön liiketoiminta perustuu kahteen päälinjaan:

  • Puhelimien myynti
  • Puhelimien huolto

Ketjun myymälöistä voi ostaa uusia ja käytettyjä älypuhelimia sekä muita mobiililaitteita. Yrityksen verkkokaupasta voi puolestaan tilata tuotteet suoraan kotiin.

Fonumin puhelinhuolto on erikoistunut älypuhelimien, tablettien ja muiden mobiililaitteiden korjaamiseen. Yritys tarjoaa myös puhelinten varaosien myyntiä.

Firma, jonka kotipaikka on Helsinki, toimii tavoitteenaan tarjota asiakkailleen laadukasta ja luotettavaa palvelua. Yritys onkin saanut useita palkintoja asiakastyytyväisyydestään.

Fonumin tuotteita ja palveluita voi ostaa myymälöistä, verkkokaupasta, sekä valikoiduista K-Citymarketeista.