Euromaster Kuopio – 2 huolto- ja rengasliikettä & aukioloajat

Euromaster Kuopio rengasliike toimipaikkoja on tarjolla kaupungin alueella kaksi kappaletta, joista toinen operoi Kolmisopen alueella, osoitteessa Suvannontie 10.

Toimipaikoista Suvannontien liike tarjoaa uudet renkaat ja vanteet henkilö- ja pakettiautoihin sekä raskaan kaluston ajoneuvoihin.

Liikkeen rengaspalveluihin kuuluvat lisäksi muun muassa asennukset, korjaukset sekä rengassäilytykset.

Euromaster Kuopio Kolmisoppi - rengasliike Kuopio.

Kolmisoppi.

Palveluvalikoimaan sisältyvät myös monenlaiset autohuoltopalvelut, esimerkiksi kausihuollot, öljynvaihdot, vetokoukkujen asennukset, sekä ilmastointilaitteen täyttöhuollot ja ohjauskulmien säädöt.

Oheispalveluiden valikoimat kattavat näiden ohella autojen ulkopesut käsin, autojen sisäpesut (sisältäen imuroinnin, pintojen pyyhkimisen, ikkunoiden pesun ja tarvittaessa kumimattojen pesun), penkkien pesut painehuuhtelulaitteella, koirankarvojen puhdistamisen, ja otsonoinnit ym. erikoistyöt.

Voit tuoda ajoneuvotyypeistä Kolmisopen liikkeeseen maatalouskoneet, linja-autot, matkailuautot, henkilö- ja pakettiautot, maansiirtokoneet, teollisuuskoneet, moottoripyörät, SUV-autot, sekä kuorma-autot.

Euromaster Kuopio Tehdaskatu.

Tehdaskatu.

Toinen toimipaikoista, Euromaster-partneriliike osoitteessa Tehdaskatu 13 tarjoaa omalta osaltaan laajan valikoiman renkaita ja vanteita henkilö- ja pakettiautoihin sekä rengasasennukset, korjaukset ja rengashotellipalvelut.

Tehdaskadun liikkeen autohuoltopalvelut ovat monipuolisia, sisältäen myös määräaikaiskatsastukset sekä autopesut.

Ketjuna Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, jolla on 60 palvelupistettä ja 20 partner-pistettä Suomessa, aina Tammisaaresta Rovaniemelle ja Raumalta Joensuuhun.

Euromaster Kuopio osoitteet & aukioloajat – huolto- ja rengasliike Kuopio

Kolmisoppi
Suvannontie 10
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-17
euromaster.fi

Kuopion Autopalvelu (Euromaster-partner)
Tehdaskatu 10
70600 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 7-19, lauantai 9-17

Voit saada lisätietoja Euromaster Kuopio rengasliike toimipaikoista seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/suomeneuromaster/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/euromaster.fi/, johon tulee tietoja ajankohtaisista tarjouksista, aukioloaikojen muutoksista, sekä paljon muuta.