Emotion Kuopio – 2 myymälää & aukioloajat

Voit valita kahdesta Emotion Kuopio myymälästä kaupungin puitteista, joista toinen on Kauppakeskus Matkuksessa (Matkuksentie 60).

S-ryhmän operoima 39 toimipaikan ketju on kautta Suomea toimiva kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike, jonka toimipaikkoja löytyy varsinkin kaupunkien keskustoista ja kauppakeskuksista.

Laajoihin tuotevalikoimiin kussakin myymälässä kuuluvat kosmetiikan huippumerkit, tuoksut, hiustenhoitotuotteet, päivittäiskosmetiikka, korut, sekä erilaiset terveystuotteet.

Emotion Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Kauppakeskus Matkus.

Lisäksi voit löytää Kuopion kauneudenhoidon liikkeistä miesten kosmetiikkatuotteet ja tuoksut sekä meikkaus ja korvien rei’itys palvelut, joihin saat varattua ajan joko suoraan myymälästä tai puhelimitse.

Sokos Emotion -myymälöiden valikoimissa ovat:

 • Naisten tuoksut
 • Miesten kosmetiikka ja tuoksut
 • Meikkituotteet esim. meikkivoiteet, puuterit, valokynät, luomivärit, rajauskynät, poskipunat ja aurinkopuuterit, maskarat, huulipunat- ja kiillot, meikkisiveltimet, mineraalimeikit
 • Kädet ja kynnet esim. kynsilakat, käsivoiteet, kynsien hoitotuotteet, irtokynnet, manikyyritarvikkeet
 • Hiustenhoito esim. shampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet, hiusvärit, kampaamotuotteet
 • Ihonhoitotuotteet esim. kasvovoiteet, vartalovoiteet, seerumit, selluliitti- ja kuorintavoiteet, puhdistustuotteet
 • Luonnonkosmetiikka, sertifioidut luonnonkosmetiikkamerkit ja terveystuotteet mm. lisäravinteet ja vitamiinit
 • Meikkipussit- ja tarvikkeet
 • Hiustarvikkeet
 • Korut
 • Kampaamopalvelut

Kosmetiikan ja tuoksujen huippumerkkien suhteen, sekä naisille että miehille, hyllyiltä löytyvät esimerkiksi Lancôme, Dior, Biotherm, Yves Saint Laurent, Clinique, Boss, L´Oréal Paris, Calvin Klein, Marc Jacobs, Diesel, Guess, DKNY, Ralph Lauren, Burberry, Joe Blasco, Lumene, Nivea, Garnier, We Care Icon, Maybelline, Dr Hauschka, ja monta muuta.

Hiustenhoidon merkeistä myymälöissä ovat kaupan mm. Olaplex, Wella, Cutrin, System Professional, Schwarzkopf, Goldwell, Redken, Paul Mitchell, Moroccanoil ja Four Reasons sekä monta muuta.

Emotion Matkus.

Tuotevalikoima ja palveluvalikoima vaihtelee myymälöittäin, myös Kuopion liikkeiden suhteen.

Emotion Kuopio liikkeet omaavat ammattitaitoisen henkilökunnan, joka opastaa ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet itsellesi tai lahjaksi, tarjoten lisäksi asiantuntevat vinkit kauneudenhoitoon.

Myymälöistä löydät myös Studio-palvelut. Näissä palveluissa, joissa kauneuden ammattilaiset loihtivat esiin viehätysvoimasi, löydät kaikki kauneuden palvelut, olipa toiveissasi saada piristystä meikkiin, näyttävät ripset tai trendikäs manikyyri. Studiolta löydät lisäksi ihokonsultaation palvelut sekä korvien rei´ityksen.

Liikkeiden toimintaan kuuluvat näiden palveluiden ohella tuote-esittelyt, virikkeet ja elämykset viihtyisässä ympäristössä, mukaan lukien emo-aamut ja veloituksettomat kauneustunnit, joiden aikana saat henkilökohtaista opastusta esimerkiksi ihonhoidossa ja meikkauksessa.

S-Ryhmän Asiakasomistajille myymälät tarjoavat kuukausittain vaihtuvia asiakasomistajatarjouksia sekä Bonuksen kaikista ostoista.

Emotion Kuopio myymälät – osoitteet & aukioloajat

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Opening Hours: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
sokos.fi/info/sokosemotion

Sokos Kuopio
Haapaniemenkatu 24-26
70110 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-20, lauantai 9-18, sunnuntai 12-18

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Emotion Kuopio myymälöistä on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/sokosemotion/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/sokosemotion/, johon tulee päivityksiä liittyen mm. ajankohtaisiin tarjouksiin, uutuustuotteisiin, sekä paljon muuta.