Elohuone Kauppakeskus Matkus – tapahtumatila Kuopio

Tapahtumatila Elohuone sijaitsee Kuopiossa suositun Kauppakeskus Matkuksen puitteissa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Toisessa kerroksessa kauppakeskusta, Budget Sportin ja Clas Ohlsonin edessä sijaitseva Elohuone on Matkuksen eläväinen tori ja kotoisa olohuone.

Tila on tarkoitettu paikaksi, jossa ostoskeskuksessa käyvät asiakkaat voivat viettää aikaa, levähtää ostosten teon lomassa, sekä tavata ystäviään.

Elohuone Kauppakeskus Matkus.

Lisäksi Elohuoneessa järjestetään vuoden mittaan runsaasti erilaisia mielenkiintoisia tapahtumia.

Peruspalveluina Elohuoneesta löytyvät:

  • Istumapaikkoja
  • Puhelimen latauspisteet
  • Paljon vaihtuvia tapahtumia keikoista leikkihetkiin

Elohuone Kauppakeskus Matkus – Tapahtumatila Kuopio
Matkuksentie 60, 2. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
matkusshoppingcenter.fi/elohuone

Elohuone Kauppakeskus Matkus – Kauppakeskuksen taustoja

Kauppakeskus Matkus on Kuopion eteläosassa, Hiltulanlahden kaupunginosan Matkuksen yritysalueelle rakennettu noin 90 liikkeen ostoskeskus, joka avattiin 1. marraskuuta 2012.

Kauppakeskus, joka sijaitsee Viitostien varrella Kuopiosta etelään, kuuluu Ikano-konserniin, jonka omistaa ruotsalaislähtöinen Ikea.

Matkus on yksi Kuopion suurimmista ostoskeskusta, josta löytyy laaja valikoima liikkeitä, mukaan lukien vaatekauppoja, ruokakauppoja, elektroniikkakauppoja, kodinkoneliikkeitä ja paljon muuta.

Kauppakeskuksessa on myös useita ravintoloita ja kahviloita.

Yksi Kauppakeskus Matkuksen vetonauloista on sen Ikea-tavaratalo, yksi Suomen suurimmista lajissaan. Ikea-tavaratalossa on laaja valikoima kodinhuonekaluja, sisustustarvikkeita ja muita tuotteita.

Kauppakeskus Matkus on avoinna ma-pe 10-20, la 10-19, ja su 11-18.

Kauppakeskukseen on helppo päästä autolla tai julkisilla liikennevälineillä ja sen lähellä on useita pysäköintialueita.

Matkus on suosittu ostospaikka niin paikallisten kuin matkailijoiden keskuudessa. Tiloissa on laaja valikoima tuotteita ja palveluita, ja paikka sijaitsee kätevästi Viitostien varrella.

Ikano-konserni

Kauppakeskus Matkuksen omistajayritys, Ikano-konserni, on ruotsalainen yrityskonserni, joka on perustettu vuonna 1964. Konsernin perustaja on Ingvar Kamprad, joka on myös IKEA-konsernin perustaja. Ikano-konsernin liiketoiminta keskittyy asumiseen, rahoitukseen ja hyvinvointiin.

Asuminen

Ikano-konsernin asumiseen liittyvä liiketoimintaan kuuluvat asuntorakentaminen, kiinteistöjen hallinta ja kiinteistöjen rahoitus. Konserni on mukana yli 30 maassa, ja sillä on yli 300 000 asuntoa. Ikano-konserni on yksi Suomen suurimmista asuntorakentajista.

Rahoitus

Ikano-konsernin rahoitusliiketoimintaan kuuluvat kuluttajaluotto, pankkitoiminta ja vakuutustoiminta. Konserni tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja kuluttajille ja yrityksille. Ikano-konserni on yksi Suomen suurimmista kuluttajaluottoyrityksiä.

Hyvinvointi

Ikano-konsernin hyvinvointiin liittyvä liiketoimintaan kuuluvat terveydenhuolto ja koulutus. Konserni tarjoaa erilaisia palveluita ja tuotteita terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Ikano-konserni on mukana esimerkiksi sairaaloiden ja koulujen rakentamisessa.

Ikano-konsernin arvot

Ikano-konsernin arvot ovat:

  • Asiakaslähtöisyys: Konserni pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen palvelun ja tuotteet.
  • Vastuullisuus: Konserni toimii vastuullisesti ympäristön ja yhteiskunnan suhteen.
  • Innovaatio: Konserni pyrkii olemaan innovatiivinen ja kehittämään uusia tuotteita ja palveluita.

Ikano-konsernin menestys

Ikano-konserni on kasvanut nopeasti viime vuosina. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 15 miljardia euroa. Ikano-konsernin menestyksen taustalla ovat vahvat arvot ja asiakaslähtöinen toiminta.