Elisa myymälä Kuopio – 2 toimipaikkaa & aukioloajat

Voit valita kahdesta Elisa myymälä Kuopio toimipaikasta kaupungin puitteissa, joista toinen sijaitsee Kauppakeskus Aapelissa (Kauppakatu 28).

Elisa, jonka historia ulottuu aina vuoteen 1882 asti, on liikevaihdolla mitattuna Suomen kolmanneksi suurin IT-alan yritys.

Yhtiön palveluvalikoimaan, joita voit hankkia myös Kuopion liikkeistä, kuuluvat kiinteät ja mobiilit puhelinliittymät sekä laajakaistaliittymät, kaapelitelevisioliittymät, liittymien oheispalvelut, kuin myös digitaaliset palvelut, kuten esimerkiksi Elisa Viihde & Elisa Kirja.

Elisa myymälä Kuopio - Kauppakeskus Aapeli.

Kauppakeskus Aapeli.

Mobiiliverkkojen suhteen firman markkinaosuus on Suomessa noin 36 prosenttia, joka tekee yhtiöstä maan johtavan mobiiliverkko-ja kiinteän verkon operaattorin.

Kuopion myymälöistä toinen, Kauppakeskus Aapelissa, on täyden palvelun liike, jossa palvellaan sekä henkilö- että yritysasiakkaita.

Aapelin liikkeessä voit hoitaa kaikki liittymäasiat, ostaa uusimmat laitteet, hoitaa laitteiden huollot ja asiakaspalautukset, hankkia mobiililaitteet ja liittymät, sekä lisätä laitteesi tietoturvaratkaisuja.

Elisa Palvelupuoti K-Citymarket Kolmisopissa on puolestaan paikka, jossa hoituvat kaikki henkilöasiakkaiden puhelin- ja liittymäasiat kätevästi kauppareissun yhteydessä.

Kolmisopin puoti myy esimerkiksi uusimmat puhelimet ja älykellot heti mukaan ja halutessasi myymälän väki asentaa uuden laitteen käyttövalmiiksi ja auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi.

Elisa myymälä Kuopio – osoitteet & aukioloajat

Kauppakeskus Aapeli (Myymälä)
Kauppakatu 28
70110 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18, lauantai 10-16
Palvelut ja tuotteet: henkilöasiakkaat, kaikki liittymäasiat, uusimmat laitteet suoraan varastosta, laitteiden huollot ja asiakaspalautukset, yritysasiakkaat, laitteet ja liittymät, laitteiden tietoturva
elisa.fi

K-Citymarket Kolmisoppi (Palvelupuoti)
Kolmisopentie 1, K-Citymarket Kolmisoppi
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 11-17, sunnuntai 12-16
Palvelut ja tuotteet: henkilöasiakkaat, kaikki liittymäasiat, uusimmat laitteet suoraan varastosta, laitteiden huollot ja asiakaspalautukset

Hyvä tapa saada lisätietoja Elisa myymälä Kuopio toimipaikoista on yhtiön virallinen Facebook-sivu osoitteessa facebook.com/elisasuomi/.

Facebook-sivulle tulee tietoa muun muassa uusista tuotteista, myymälöiden aukioloaikojen muutoksista, sekä ajankohtaisista kampanjoista.