Elävä kauppa Kuopio – kierrätyskeskus & second hand kauppa Kuopio

Elävä kauppa Kuopio, suosittu kierrätyskeskus & second hand kauppa, sijaitsee osoitteessa Teollisuuskatu 1.

Toimipaikan taustalla oleva organisaatio, Elävä säätiö, jolla on kauppoja myös Leppävirralla, Siilinjärvellä, sekä Varkaudessa, operoi Kuopiossa yhtä Suomen suurimmista kierrätystavarataloista.

Liike myy ja vastaanottaa Kuopiossa hyväkuntoisia, ehyitä ja puhtaita vaatteita, kenkiä, kodintekstiilejä, astioita, urheilutarvikkeita, polkupyöriä, huonekaluja, konttorikalusteita, rakennustarvikkeita ja muuta kodin esineistöä sekä sähkö- ja elektroniikkalaitteita.

Elävä kauppa Kuopio - kierrätyskeskus & second hand kauppa.

Voit tuoda myymälään ilmaiseksi myös kaikki rikkinäiset sähkö- ja elektroniikkatuotteesi (SER). Yrityksiltä ja SER-noudoista liike perii samasta palvelusta maksun.

Myymälän (tai noudon yhteydessä kuljetuksen) henkilöstö arvioi aina tuotteiden myyntikuntoisuuden.

Hyvässä kunnossa olevien, tarvittaessa kunnostettujen kierrätystavaroiden ohella second hand kauppa myy Elävä säätiön omissa puu-, metalli- ja tekstiilipajoissa valmistettuja tuotteita: muun muassa käyttötavaroita, koriste-esineitä sekä lasten huonekaluja, leluja, koruja, ja kortteja.

Myymälää pyörittävän Elävä säätiön toimintaperiaatteena on tuottaa Pohjois-Savossa työttömyyden ehkäisemiseksi sosiaali- ja valmennuspalveluita sekä edistää kiertotaloutta.

Elävä kauppa Kuopio – kierrätyskeskus & second hand kauppa Kuopio
Teollisuuskatu 1
70620 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18, lauantai 10-16
tukevasaatio.fi/elava-kauppa/

Eläva kauppa Kuopio – kierrätyskeskus & second hand kauppa Kuopio ylläpitää virallista Facebook-sivua osoitteessa facebook.com/elavasaatio/.

Voit seurata myös myymälän virallista Instagram-tiliä osoitteessa instagram.com/elavasaatio/.