Eläinsairaala Savon Murre – eläinlääkäri Kuopio

Eläinsairaala Savon Murre, hyvä eläinlääkäri Kuopio vaihtoehto, sijaitsee Savilahden kaupunginosan alueella, osoitteessa Savilahdentie 14.

Helmikuusta 2022 avoinna ollut toimipaikka, jota operoi Evidensia Eläinlääkäripalvelut -konserni, on alueen suurin toimija eläinlääkintäalalla.

24/7-päivystävä täyden palvelun, 900 m2 kokoinen sairaala, jossa painopisteenä on asiakkaiden viihtyvyys, toivottaa tervetulleeksi kaikki pieneläimet, olivat sitten vaivat pieniä tai niitä suurempia.

Eläinsairaala Savon Murre - eläinlääkäri Kuopio.

Asiakasviihtyvyyteen kuuluvat muun muassa viihtyisät aulatilat, joissa voit ottaa vaikkapa kupposen kuumaa lemmikkiäsi odottaessasi, lasten leikkialue, sekä myymäläosasto (aulan yhteydessä), josta löydät ruoat, sairauden hoitoon tarkoitetut tukivalmisteet, sidetarpeet, sekä oheistarvikkeet.

Lemmikkieläinten hoidon suhteen eläinlääkäriasema tarjoaa muun muassa kissoille oman rauhallisen odotustilan ja tutkimushuoneet, joissa on huomioitu lajityypilliset käyttäytymistarpeet, sekä myös erilliset tilat leikkaussalissa ja teho-osastolla.

Eläinlääkäri Kuopio - Eläinsairaala Savon Murre.

Koirien suhteen odottelu sujuu puolestaan omassa odotustilan sopessa ilman kuonokontakteja toisiin lajitovereihin. Lisäksi sairaalan ulkona on merkittynä oma alue koirien ulkoiluttamiseen.

Leikkaussaleja eläinsairaalassa on kaikkiaan kolme ja niille erillinen valmistelutila. Diagnostisesta yksiköstä löytyy ultraääni, suoradigiröntgen ja CT-laite – ainoa laatuaan Kuopion toimialueella.

Eläinsairaala Savon Murteen ortopedin ja eläinfysioterapeutin huoneesta pääsee suoraan ontumatutkimuskäytävälle, ja toisaalta kuntoutusta varten tiloihin kuuluu erillinen vesiterapia-allas.

Eläinsairaala Kuopio.

Sisätautien puolella on erillinen tähystyshuone, jossa tehdään korvatähystyksiä sekä maha-suolikanavan tähystyksiä. Tähystyslaitteita on myös leikkaussalin puolella.

Lisäksi eristyspotilaille on oma huone erillisellä sisäänkäynnillä ja kameravalvonnalla ja hammaspotilaille on oma tilansa asianmukaisella varustuksella.

Eläinsairaalan oma kattava laboratorio mahdollistaa omalta osaltaan nopeat näytetulokset.

Voi tulla eläinlääkäriasemalle ajanvarauksella tai päivystysluonteisesti koska tahansa. Kun soitat ajanvaraus- tai päivystysnumeroon, sairaalan henkilökunnalle jää aikaa varautua tulevaan potilaaseen ja toisaalta voit siten välttää pahimmat ruuhkat odotustiloissa.

Eläinlääkäri Kuopiossa - Eläinsairaala Savon Murre.

Ottaessasi yhteyttä puhelinpalveluun, puhelinkeskustelun aikana määritetään, onko hoidontarve kiireinen vai voiko se odottaa ajanvarausaikaa.

Savon Murre on näiden toimintojen ohella muiden eläinlääkäreiden läheteklinikka, jossa hoituvat vaativat toimenpiteet ja tutkimukset sekä ympärivuorokautinen tehohoito. Hoitoon voi hakeutua suoraan tai lähetteellä.

Mikäli tulet eläinlääkäriasemalle omalla autollasi, lähin parkkitila löytyy suoraan sisäänkäynnin edestä ja tarvittaessa parkkiruutuja on lisää viereisestä parkkihallista.

Eläinsairaala Savon Murre – eläinlääkäri Kuopio
Savilahdentie 14
70700 Kuopio
Aukioloajat (päivystys): maanantai-sunnuntai 24h
Aukioloajat (ajanvaraus): maanantai-perjantai 8-20
evidensia.fi/elainsairaalasavonmurre/

Mikäli haluat saada lisätietoja Eläinsairaala Savon Murre – eläinlääkäri Kuopio toimipaikasta, hyviin tietolähteisin kuuluvat sen viralliset sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook osoitteessa facebook.com/elainsairaala.savonmurre/.

Voit myös seurata Savon Murteen virallista Instagram-tiliä osoitteessa instagram.com/elainsairaalasavonmurre/.