Dressmann XL Kuopio – plus koon vaatteet Kuopio

Dressmann XL Kuopio, hyvä paikka kaupungissa ostaa miesten plus koon vaatteet, sijaitsee Kauppakeskus Matkuksen tiloissa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Isojen kokojen miesten vaatteiden ketju, johon kuuluu yhteensä kahdeksan liikettä eri puolilla Suomessa, on osa norjalaisomisteisen Dressmann-vaatekaupan toimintaa.

Kuopion liikkeessä tuotevalikoimiin kuuluvat plus koon vaatteet miehille, kokoluokissa 2XL – 9XL.

Dressmann XL Kuopio.

XL-liikkeen taustalla olevana konseptina on ollut sen perustamisesta lähtien (vuonna 2007) kaupata isoja kokoja isoille miehille, mukaan lukien pitkille miehille.

Käymällä ketjun Kuopion isojen kokojen vaateliikkeessä, joka on ollut avoinna vuodesta 2012, löydät niin hyvälaatuisia perusvaatteita ja vapaa-ajanvaatteita, kuin myös vaihtoehtoja juhlapukeutumiseen, markkinoiden parhaisiin kuuluviin hintoihin.

Tyylien suhteen myynnissä olevat mallistot ovat lähes samat kuin Dressmann-ketjun perusmyymälöissä, erona vain suuremmat kokoluokat, 2XL-9XL.

Kategorioiden puolesta kaupan ovat esimerkiksi ulkotakit, neuleet, vapaa-ajan paidat, farkut, housut, t-paidat, pikeepaidat, alusvaatteet, bokserit, sukat, Basic kauluspaidat…

Dressmann XL vaatteet Kuopio.

…Cotton design kauluspaidat, Premium kauluspaidat, pukusetit, puvuntakit, puvunhousut, bleiserit, pukuliivit, päällystakit, urheiluvaatteet, solmiot / rusetit, pipot, hanskat, kaulaliinat, vyöt / henkselit, shortsit, sekä yöasut.

XL-myymälät ovat osa norjalaista Varner-Gruppen konsernia, joka omistaa myös ketjut Cubus, Bik Bok, Carlings, Volt, Junkyard, ja Levi’s Store.

Dressmann XL Kuopio – plus koon vaatteet Kuopio
Matkuksentie 60, 2. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
dressmann.com/fi/isot-koot/

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Dressmann XL Kuopio vaateliikkeestä on seurata sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/dressmann.fi/.

Facebook-sivulle tulee tietoa muun muassa uusista tuotteista, ajankohtaisista alennusmyynneistä ja tarjouksista, sekä muista ketjua koskevista uutisista.

Varner Gruppen konserni – Dressmann XL Kuopio

Varner Gruppen on norjalainen vaatetusalan konserni, joka perustettiin vuonna 1962. Konsernin pääkonttori sijaitsee Oslossa, ja se työllistää yli 10 000 ihmistä 16 maassa.

Varner Gruppenin liikevaihto vuonna 2022 oli 2,2 miljardia euroa. Konsernin tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Cubus, Dressmann, Carlings, Bik Bok, Volt ja Urban.

Cubus on Varner Gruppenin suurin ketju, ja sillä on yli 400 myymälää kymmenessä maassa. Dressmann on miesten vaatteisiin erikoistunut ketju, jolla on yli 300 myymälää 13 maassa. Carlings on nuorille suunnattu ketju, jolla on yli 200 myymälää kymmenessä maassa. Bik Bok on naisten vaatteisiin erikoistunut ketju, jolla on yli 200 myymälää 13 maassa. Volt on urheiluvaatteisiin erikoistunut ketju, jolla on yli 100 myymälää Norjassa. Urban on lifestyle-ketju, jolla on yli 50 myymälää Norjassa.

Varner Gruppen on listattu Oslon pörssissä. Konsernin omistaa pääosin Varner-suku.

Suomessa Varner Gruppenilla on yli 100 myymälää, jotka myyvät Cubus-, Dressmann-, Carlings- ja Bik Bok -tuotemerkkejä.

Varner Gruppenin historia

Varner Gruppenin perusti vuonna 1962 Frank Varner. Hän avasi ensimmäisen Cubus-myymälän Osloon vuonna 1962. 1970-luvulla Varner-konserni laajeni muihin Pohjoismaihin. 1980-luvulla konserni laajeni Keski-Eurooppaan ja Baltiaan. 1990-luvulla Varner-konserni laajeni Venäjälle ja Aasiaan.

Varner Gruppen on yksi Pohjoismaiden suurimmista vaatetusalan konserneista. Konserni on keskittynyt kansainväliseen kasvuun. Varner Gruppenin tavoitteena on olla johtava vaatetusalan konserni Pohjoismaissa ja Euroopassa.