Dragon Sheng – kiinalainen ravintola Kuopio

Dragon Sheng, suosittu kiinalainen ravintola Kuopio, operoi lyhyen kävelymatkan päässä torilta, osoitteessa Suokatu 36.

Profiililtaan paikka on kiinalainen buffet-ravintola, jossa voit tilata annoksia myös kattavalta à la carte ruokalistalta.

Edullisesti hinnoitellun noutopöydän antimiin kuuluvat monipuolisesti erilaiset perinteiset kiinalaiset ruoat, mutta myös sushi-annokset ja länsimaiset jälkiruoat, mukana usein esimerkiksi kakkua ja tuulihattuja.

Dragon Sheng Kuopio - kiinalainen ravintola Kuopio.

À la carte ruokalistan kohokohtiin kuuluvat muun muassa annokset kuten Friteerattua kanaa (hapanimeläkastikkeessa), Porsaanlihaa Sichuan (paistettua porsaanlihaa ja tuoreita vihanneksia Sichuan chili-kastikeessa), Katkarapuja Chong Qing (paistettua katkarapuja, porkkanaa, paprikaa ja maissia chili-kastikkeessa), sekä Friteerattua banaania ja jäätelöä (jälkiruoka).

Kiinalainen ravintola Kuopio - Dragon Sheng.

Mikäli et pääse käymään kiinalaisessa ravintolassa henkilökohtaisesti, voit tilata ruoka-annokset myös toimitettuna kotiisi / toimistollesi ruoankuljetuspalveluiden Wolt ja Foodora kautta.

Dragon Sheng – kiinalainen ravintola Kuopio
Suokatu 36
70100 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10:30-21, lauantai-sunnuntai 11-21
dragonsheng.com

Erinomainen tapa saada lisätietoja Dragon Sheng kiinalainen ravintola Kuopio toimipaikasta on seurata sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/ravintoladragonshengkuopio/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen paikan ajankohtaisiin tarjouksiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.