Clas Ohlson Kuopio – 2 myymälää & aukioloajat

Clas Ohlson Kuopio myymälöitä on tarjolla kaupungin alueella kahden toimipaikan verran, mukaanlukien yksi liike ydinkeskustassa, Kauppakeskus Torikulmassa osoitteessa Haapaniemenkatu 28.

Vuonna 1918 Ruotsissa perustettu ketju, joka toimii motolla “yksi myymälä, miljoona pikku ratkaisua“, tarjoaa myymälöissään kattavan valikoiman – 10 000 – 15 000+ tuotetta.

Pääkategoriat tuotteita ovat koti, pienrauta, elektroniikka, sähkö, sekä vapaa-aika, joiden lisäksi yhtiö myy tuhansia erilaisia varaosia ja tarvikkeita.

Clas Ohlson Kuopio - Kauppakeskus Torikulma.

Keskusta (Kauppakeskus Torikulma).

Varaosavalikoimat kattavat sähkövaraosat, pienrautavaraosat, elektroniikkavaraosat, kotivaraosat, kuin myös vapaa-ajan varaosat.

Clas Ohlson tavaratalo Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Kauppakeskus Matkus.

Kun käyt myymälässä, paikan päällä oleva ystävällinen henkilökunta auttaa sinua mielellään asioinnissa ja tavaroiden löytämisessä, myös erikoistilausten tekemisen suhteen, mikäli tuotetta ei ole hyllyssä / varastossa.

Ruotsalainen Clas Ohlson tavaratalojen ketju, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2002, toimii nykyään yhteensä yli 230 myymälän verkostolla alueilla Ruotsi, Suomi, ja Norja.

Clas Ohlson Kuopio myymälät – osoitteet & aukioloajat

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros & 2. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
clasohlson.com/fi/

Keskusta
Haapaniemenkatu 28
70110 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-19, lauantai 10-17, sunnuntai 12-16

Voit saada lisätietoja Clas Ohlson Kuopio myymälät toimipaikoista seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/clasohlsonsuomi/.

Ketjulla on olemassa lisäksi virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/clasohlsonsuomi/, johon tulee päivityksiä muun muassa alennusmyynneistä, uutuustuotteista, tapahtumista myymälöistä, sekä paljon muuta.

Tuotekategoriat Clas Ohlson myymälät Kuopio toimipisteissä

Koti: hampaiden hoito, hiustenhoito, kattaus, keho & terveys, keittiökoneet, koristeet, kylpyhuone, optiikka, parranajo, ruuanlaitto, sesonki, siivous & tiskaus, säilytys, taiteilijatarvikkeet, toimisto, vaatehuolto, ja calokuvakehykset & kuvat.

Pienrautatarvikkeet: helat & ripustus, käsityökalut, lukot ja turvallisuus, maalaus ja tapetointi, paineilma, pyörät, rakennushelat, ruuvit & naulat, suojavarusteet, sähkötyökalut, säilytys ja autotalli, teipit & kemikaalit, tuli & nuohous, työkalutarvikkeet, sekä vesi ja viemäröinti.

Vapaa-aika: kalastus, lapset ja leikki, lemmikkieläimet, matkustustarvikkeet, metsä ja puu, polkupyörä, puutarha, puutarhakoneet ja tarvikkeet, ulkoilu, urheilu ja harjoittelu, ja veneily.

Sähkötuotteet: ajastimet ja kytkimet, akut, laturit ja paristot, asennusmateriaalit, aurinkopaneelit ja 12 V, elektroniikkatarvikkeet, hälytyslaitteet ja valvonta, johdot ja jatkojohdot, kaapelit, kellot, lamput, lamput ja valaistus, lämpö/ilmastointi, lämpömittarit ja sääasemat, mittalaitteet, sekä taskulamput ja otsalamput.

Elektroniikka: GPS-laitteet ja navigaattorit, kuva, matkapuhelintarvikkeet, mustepatruunat & värikasetit, puhelintarvikkeet, radiopuhelimet, tabletit ja tarvikkeet, tallennustarvikkeet, tietokonekaapelit/liittimet, tietokonetarvikkeet, tulostimet ja skannerit, tulostus-/valokuvapaperit, valokuvaus ja videointi, verkko, ja ääni.