CityPörssi Kuopio – kirpputori Kuopio

CityPörssi Kuopio, suosittu kirpputori Kuopio vaihtoehto, toimii osoitteessa Lapinlinnankatu 21-23, Carlsonin tavaratalon urheiluosaston alakerrassa.

Vuodesta 2006 asiakkaille avoinna ollut kirppis tarjoaa hienon, kahden kerroksen puitteisiin rakennetun kirpputori-shoppailukokemuksen.

Keskustan alueella olevissa tiloissa on kaikkiaan yli 200 vuokrattavaa myyntipaikkaa, joissa kaupan on muun muassa käytettyjä kodintavaroita, huonekaluja, sisustustavaraa, LP-levyjä, leluja, kirjoja, vaatteita, käsilaukkuja, ja paljon, paljon muuta.

CityPörssi Kuopio - kirpputori Kuopio.

Koska myyjät ja tarjolla olevat tuotteet vaihtuvat päivittäin, voit tehdä hienoja löytöjä päivittäin.

Mikäli varastostasi tai kotisi kaapeista löytyy tarpeettomia tuotteita, kirppis on helppo paikka vaihtaa ne rahaksi oman myyntipaikan varaamisen kautta.

Kirpputori Kuopio - CityPörssi Kuopio.

Käynti kirpputorille on esteettömästi mahdollista sekä Carlson tavaratalon urheiluosaston kautta tai Finnkinon aulan hisseillä.

Mikäli tulet paikan päälle omalla autollasi, voit hyödyntää pysäköinnissä Carlsonin P1-parkkihallia (Savonkatu 17 kohdalta alas).

Kirppis Kuopio.

Pysäköinti parkkihallissa, josta on suora käynti second hand shop -myymälään, on ilmaista 2 tunnin ajan P-kiekolla.

CityPörssi Kuopio – kirpputori Kuopio
Lapinlinnankatu 21-23 (Carlsonin tavaratalon urheiluosaston alakerrassa)
70110 Kuopio
Aukiolojat: maanantai-torstai 10-19, perjantai 10-21, lauantai-sunnuntai 10-16
cityporssi.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja CityPörssi Kuopio – kirpputori Kuopio toimipaikasta on seurata sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/cityporssi/.

Kirppiksellä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/cityporssi/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen aukioloaikojen muutoksiin, uusiin myyjiin tiloissa, ja paljon muuta.