Carlson Kuopio – 2 myymälää & aukioloajat

Voit valita kahdesta Carlson Kuopio myymälästä kaupungin alueella, tavaratalo osoitteessa kauppakatu 36 ja rautakauppa osoitteessa Volttikatu 1 B.

Vuodesta 1859 toiminnassa ollut tavaratalo- ja rautakauppaketju on profiililtaan kotimainen, yksityisessä omistuksessa oleva perheyritys, jonka kotipaikka on Kuopio.

Kuopion toimipaikoista keskustassa, kauppakadun varrella oleva myymälä on täyden palvelun tavaratalo, kun taas Savilahden kaupungiosassa sijaitseva myymälä on rautakaupan erikoisliike.

Carlson Kuopio tavaratalo.

Keskuskatu (tavaratalo).

Carlsonin suosio asiakkaiden keskuudessa perustuu etenkin henkilökohtaiseen palveluun, monipuolisiin valikoimiin, sekä kilpailukykyisiin hintoihin.

Kauppakadun tavaratalon osalta myymälän valikoimissa ovat muun muassa vaatteet ja jalkineet, lelut sekä lastentarvikkeet, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, kosmetiikka, kodintekniikka, talous- ja lahjatavarat, kuin myös sisustustuotteet ja perusrakentamiseen tarvittavat tuotteet.

Carlson Kuopio Volttikatu - rautakauppa.

Volttikatu (rautakauppa).

Yhtiöllä on fyysisen tavaratalon ja rautakaupan ohella tarjolla kuopiolaisille asiakkailleen erinomainen verkkokauppa, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2017 saakka.

Kaikki verkkokaupasta tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle suoraan myymälöistä.

Carlson Kuopio – osoitteet & aukioloajat

Kauppakatu (tavaratalo)
Kauppakatu 36
70110 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-19, lauantai 10-17
carlson.fi

Volttikatu (rautakauppa)
Volttikatu 1 B
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 7-18, lauantai 9-15

Mikäli haluat saada lisätietoja Carlson Kuopio myymälöistä ja niiden tuotevalikoimista, voit seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Carlson.fi/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä liittyen muun muassa yhtiön uutuustuotteisiin, erikoistarjouksiin, tapahtumiin, ja paljoon muuhun.