Carglass Kuopio – autolasiliike Kuopio

Carglass Kuopio autolasiliike operoi kaupungin puitteissa Neulamäen alueella, osoitteessa Rautakatu 2.

Yhtiö, jolla on toimintaa 40 eri maassa osana Belron-konsernia, on erikoistunut kaikkien autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen nopeasti ja vaivattomasti.

Käytännössä vaivattomuus ja nopeus näkyy muun muassa siinä, että tyypillisesti autosi on jälleen ajovalmiina kahdessa tunnissa, kiveniskemien korjausten tapahtuessa usein jopa puolessa tunnissa.

Carglass Kuopio - autolasiliike Kuopio.

Liikkeellä, joka on ollut avoinna Kuopiossa syyskuusta 2017, on korkea tekninen asiantuntemus ja laaja kokemus kaikista autolasitöistä, kaikkiin automerkkeihin ja malleihin, mukaanlukien kiveniskemät, lasinvaihdot, sekä kalibroinnit.

Carglassin autolasivalikoima kattaa yli 95 % Suomen nykyisestä autokannasta, joten liikkeen asentajilla on lähes aina saatavilla juuri sinun autoosi sopiva lasi.

Autolasiliike Kuopio - Carglass Kuopio.

Yli 90 % tuulilasien halkeamista syntyy lasiin kohdistuneista iskemistä. Liike käyttää näiden vaurioiden eheyttämiseen markkinoiden edistyksellisintä lasinkorjaustekniikkaa, jonka ansiosta korjaustulos on lähes huomaamaton.

Liike vaihtaa tuulilasit käyttäen Ezi-Wire tekniikkaa, joka suojaa auton maalipintaa ja korinosia vaurioitumiselta lasia irrottaessa. Osoituksena palvelun laadusta työlle myönnetään elinikäinen Carglass-takuu.

Carglass Suomi - Kuopio.

Mikäli autovakuutuksesi kattaa lasivauriot, on kiveniskemien korjaaminen useimmissa tapauksissa maksutonta.

Kokonaisuudessaan autolasiliikkeen palveluvalikoimiin kuuluvat kiveniskemien korjaus, tuulilasin vaihto, ADAS -kalibrointi, sivulasin korjaus, sekä takalasin korjaus.

Carglass Kuopio – autolasiliike Kuopio
Rautakatu 2
70150 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 7:30-17
carglass.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Carglass Kuopio lasiliike palvelupisteen toiminnoista on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/CarglassTuulilasivarikko/.

Facebookiin tulee päivityksiä muun muassa liittyen ketjun ajankohtaisiin tarjouksiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.