Cafe Väinö – kesärantakahvila Kuopio

Cafe Väinö kesärantakahvila Kuopio sijaitsee paikkakunnan suosituimmalla uimapaikalla, Väinölänniemen uimarannalla, osoitteessa Väinölänniemi 26.

Kahvila, jonka yhteydessä toimii myös rantakioski, on ollut avoinna vuodesta 2014 ja tarjoaa herkulliset jäätelöt, kuopiolaista olutta ja muita paikallisia tuotteita, ruokaa, sekä pientä purtavaa.

Paikka on kehittynyt vuosien kuluessa kahvilasta elämyskeskukseksi, tarjoten ruokien ja juomien ohella aktiviteetit Väinölänniemen rantapäivän viettoon koko perheelle.

Cafe Väinö - kesärantakahvila Kuopio.

Voit vuokrata Cafe Väinöstä muun muassa Sup-lautoja, kanootteja, ja uimaleluja.

Väinölänniemellä sijaitsevat lisäksi Padel Väinölänniemen ulkokentät, tenniskentät sekä beach volley -kentät. Varusteet näihinkin peleihin voit vuokrata kätevästi suoraan kesärantakahvilasta.

Kesärantakahvila Kuopio - Väinölänniemen uimaranta Kuopio.

Etelälänmatkan tunnelmaa rantapäivän viettoon tuovat Väinölänniemen rantaa ja kahvilaa koristavat tyylikkäät, paljon puhutut palmut, jotka tarjoavat upean taustan vaikkapa selfie-kuviin.

Kesärantakahvilaan on helppo saapua Kuopion keskustasta esimerkiksi kävellen (1,500 metrin matka). Jos tulet paikalle omalla veneellä, kesäkeitaan yhteydessä on venelaituri, joka on avoinna kahvilan aukioloaikojen mukaan.

Cafe Väinön kesäkioski Kuopio.

Autolla paikalle tulevia varten aivan kahvilan vieressä on Kuopion kaupungin isot ilmaiset parkkipaikat. Parkkipaikalta on rannalle 50 metriä.

Cafe Väinö – kesärantakahvila Kuopio
Väinölänniemi 26
70100 Kuopio
Aukioloajat (kesä- ja heinäkuu): maanantai-sunnuntai 10-20 – perjantai- ja lauantai-iltoina kahvila on avoinna jopa klo 22 asti, mikäli kävijöitä riittää. Sadepäivinä kahvila on suljettuna.
cafevaino.fi

Voit saada lisätietoja Cafe Väinö kesärantakahvila Kuopio toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/cafevaino/.

Kahvila ylläpitää myös virallista Instagram-tiliä osoitteessa instagram.com/cafevaino/, johon tulee päivityksiä liittyen muun muassa aukioloaikojen muutoksiin, rantatapahtumiin Väinölänniemellä, sekä paljon muuta.