Best Caravan Kuopio – caravanliike Kuopio

Best Caravan Kuopio caravanliike toimii kaupungin puitteissa Pitkälahden kaupunginosassa, osoitteessa Kylmämäentie 10.

Kyseessä on suomalainen yritys, joka myy, ostaa ja vuokraa matkailuautoja, -vaunuja ja retkeilyautoja.

Yhtiö on perustettu vuonna 2005 ja sillä on toimipisteitä Kuopion ohella Tampereella, Turussa, Hyvinkäällä, Espoossa, Seinäjoella, Oulussa, sekä Ruotsin Haaparannassa.

Best Caravan Kuopio - caravanliike Kuopio.

Best Caravanin valikoimiin kuuluu kaikkiaan yli 500 matkailuajoneuvoa eri kokoluokissa ja hintaluokissa. Yritys tarjoaa asiakkailleen myös rahoitus- ja leasingpalveluita.

Firman tavoitteena on tarjota asiakkailleen paras mahdollinen palvelu ja kokemus, josta osoituksena ovat yhtiön saamat useat palkinnot, kuten vuoden matkailualan yrityksen palkinto vuonna 2022.

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Best Caravan Kuopio toimipaikasta on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/bestcaravan/.

Yhtiöllä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/bestcaravan/ sekä virallinen YouTube-kanava osoitteessa youtube.com/BestCaravan.

Best Caravan Kuopio – yhtiön toiminnan taustalla olevia kestäviä arvoja

Best Caravan haluaa yhtiönä korostaa vastuutaan yhteisestä tulevaisuudestamme, tukien kestävää matkailua asiakkaidensa arvojen mukaisesti.

Ilmastolupauksensa puitteissa firma pyrkii tekemään automatkailusta yhden kestävimmistä matkustusmuodoista. Jokaisen ostetun matkailu- ja retkeilyauton käytöstä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt kompensoidaan istuttamalla vastaava määrä metsää hiilinieluiksi.

Yhtiö toteuttaa ilmastolupaustaan yhteistyössä Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK:n, Metsänhoitoyhdistysten ja Suomen 4H-liiton kanssa.

Best Caravan on sitoutunut kompensoimaan hiilijalanjälkensä istuttamalla puuntaimia eri puolilla maata. Tämä aloite tukee nuorten työllistymistä, ja 4H-liiton Taimiteko-toiminnassa mukana olevat nuoret ovat kasvattaneet hiilinieluja istuttamalla puuntaimia.

Yhtiö kannustaa kestävään matkailuun tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuuden nauttia ympäristöystävällisestä elämäntyylistä omassa aikataulussaan. Taustalla on halu varmistaa se, että asiakkaat voivat kokea enemmän vastuullisesti ja nauttia arvojensa mukaisista elämyksistä nykyhetkessä ja tulevaisuudessa.

Automatkailunsa hiilijalanjäljen pienentämiseksi Best Caravan tarjoaa matkailuautoilua ympäristöystävällisenä vaihtoehtona. Majoitus kulkee aina mukana, ja matkailuautoilu mahdollistaa vastuullisen valinnan välttää hotelleja ja säästää energiaa. Automatkailun hiilijalanjälki onkin pienempi kuin lentäessä, ja matkailuautossa asuminen kannustaa luonnollisesti säästämään vettä ja energiaa.

Best Caravan Kuopio rohkaisee asiakkaitaan kohti unohtumattomia seikkailuja vastuullisen matkailun hengessä. Yrityksen mukaan matkailu tarjoaa henkilökohtaisia elämyksiä ja vaikuttaa merkittävästi talouteen sekä ympäristöön.

Valitsemalla matkailu- tai retkeilyauton lentämisen sijaan kuopiolaiset asiakkaat voivat pienentää matkoistaan aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä jopa 60 prosenttia.

Yhtiö korostaa toiminnassan myös automatkailun tuomaa vapautta liikkua ilman aikatauluja ja kutsuu asiakkaitaan ottamaan suunnan kohti vastuullisia ja unohtumattomia seikkailuja.