Autoklinikka Kuopio – autokorjaamo Kuopio

Autoklinikka Kuopio autokorjaamo operoi kaupungin puitteissa verrattain lähellä Kuopion keskustaa, vitostien kupeessa osoitteessa Leväsentie 7.

Kesäkuusta 2021 asiakkaille avoinna ollut vahinkokorjaamo palvelee sekä yksityisautoilijoita että yritysasiakkaita.

Täyden palvelun toimipisteessä voit hoitaa muun muassa vahinkotarkastukset, pelti- ja kolarikorjaukset, pienten kolhujen PDR-korjaukset, tuulilasinkorjaukset ja vaihdot, sekä autonmaalaukset.

Autoklinikka Kuopio - autokorjaamo Kuopio.

Korjaamorakennus on varta vasten yhtiötä varten rakennettu tila, jossa etenkin paikallisista osaajista koostuvan henkilöstön käytössä ovat viimeisimmät työkalut, viihtyisät asiakastilat, ja maalaamo.

Yhtiö korjaa ammattitaidolla kaikki automerkit ja -mallit, mukaanlukien VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo, sekä Citroen.

Autokorjaamo noudattaa työssään tarkasti autonvalmistajan alkuperäisiä ohjeita, varmistaen että ajoneuvon takuu säilyy aina.

Vuonna 1992 perustetulla Autoklinikalla, joka on osa Werksta-konsernia, on maassa yhteensä 60 toimipaikan verkosto, joissa yhtiö korjaa vuositasolla noin 70 000 ajoneuvoa.

Autoklinikka Kuopio – autokorjaamo Kuopio
Leväsentie 7
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 7:30-17
autoklinikka.fi

Voit saada lisätietoja Autoklinikka Kuopio autokorjaamo toimipaikasta seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/autoklinikka/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/autoklinikka/, johon tulee lisätietoja ajankohtaisista tarjouksista, palveluista, ja paljon muuta.