ASKO Kuopio – huonekaluliike Kuopio

Voit löytää ASKO Kuopio huonekaluliikkeen suositun Kauppakeskus Kolmisopen tiloista, osoitteessa Kolmisopentie 1.

Vuonna 1918 Lahdessa perustettu, vuodesta 2005 Keskon omistama huonekaupan ketju tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia huonekaluja sekä sisustustarvikkeita.

ASKO tunnetaan myös innovatiivisena brändinä, kehittäen erilaisia myymäläkonsepteja ja tuotekokonaisuuksia asiakkaiden tarpeiden sekä toiveiden muuttuessa.

ASKO Kuopio - huonekaluliike Kuopio.

Yhtiön huonekaluilla on helppo antaa sävyä, luoda tunnelmaa, sekä saada aikaan toivottu ilmapiiri kotiin kuin kotiin.

Yksi ketjun keskeisistä toimintaperiaatteista on se, että asiakkaiden elämään tarjotaan ratkaisuja, joiden avulla elämään voi tuoda tyyliä & mukavuutta aamusta iltaan ja illasta aamuun, niin kotona kuin toimistossakin, työssä sekä vapaa-aikana.

Kun vierailet yhtiön Kuopion huonekaluliikkeessä, voit hankkia olohuoneeseen sohvat, lepotuolit, rahit, hyllystöt, sohvapöydät, tv-tasot, vuodesohvat, koristetyynyt, sekä huovat ja torkkupeitteet.

Makuuhuoneen suhteen myynnissä ovat patjat, sängyt, tyynyt ja peitteet, ja sisustustekstiilit.

ASKO makuuhuoneen huonekalut Kuopio.

Ruokahuoneen puolesta kaupan löytyvät ruokaryhmät, ruokapöydät, ruokatuolit, kuin myös baarituolit ja -pöydät.

Työhuoneiden suhteen löydät myymälästä muun muassa työtuolit, työpöydät, sekä muut kotitoimiston ratkaisut.

Mikäli etsit tuotteita säilytykseen, ASKO-myymälät sisältävät komerot, lipastot ja senkit, vitriinit, sekä tuotteet piensäilytykseen ja korit.

ASKO olohuoneen huonekalut Kuopio.

Mattojen puolesta voit shoppailla kategorioista kuten villamatot, puuvillamatot, nukkamatot, matalanukkaiset matot, Esprit matot, aidot taljat, mittatilausmatot, kudotut matot, sängynvierus- ja pikkumatot, kynnys- ja käytävämatot, sekä ulkotiloihin sopivat matot.

Myynnissä on lisäksi tekstiileja: perustekstiilit, koristetyynyt ja -tyynynpäälliset, huovat ja torkkupeitteet, päiväpeitteet, kuin myös muut tekstiilit.

Sisustustuotteiden osasto, yksi liikkeen kestosuosikeista, sisältää taulut, peilit ja seinäkoristeet, piensäilytys, pienhuonekalut, ja muut sisustustuotteet.

Samalla käynnillä saat ostettua valaisimetkin, kuten kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, kirkasvalolaitteet, Design Eero Aarnio -valaisimet, sekä Design Yki Nummi -valaisimet.

ASKO Kuopio – Kauppakeskus Kolmisoppi – huonekaluliike Kuopio
Kolmisopentie 1
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-19, lauantai 10-17, sunnuntai 11-18
asko.fi

Voit saada lisätietoja ASKO Kuopio – huonekaluliike Kuopio myymälästä seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/askohuonekalut/.

ASKO ylläpitää lisäksi virallista Instagram-tiliä osoitteessa instagram.com/askokoti/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen tarjoustuotteisiin, tapahtumiin myymälöissä, ja paljon muuta.