Aetoleipuri leipomo-kahvila Kuopio – 2 myymälää & aukioloajat

Voit valita kahdesta Aetoleipuri leipomo-kahvila Kuopio toimipaikasta, joista toinen toimii Puijonlaakson ostoskeskuksessa (Sammakkolammentie 6).

Kuopiolaisen Julkulan leipomon operoimat toimipisteet tarjoavat suomalaisesta viljasta käsintehtyjä leipiä (tummia ja vaaleita) ja sämpylöitä sekä valikoimaa herkullisia pullia, munkkeja, leivonnaisia, leivoksia, piirakoita, ja muita konditoriaherkkuja.

Eviran Luomu-valvonnan piiriin kuuluvan perheyritys-leipomon valikoimat kattavat päivittäin vasta paistettuina yli 30 erilaista tuotetta, mukaanlukien kotimaisista LUOMU-täysjyväruisjauhoista valmistetut ruisleivät.

Aetoleipuri leipomo-konditoria Kuopio - Julkula.

Julkula (leipomo-konditoria).

Liikkeissä on saatavilla lisäksi GlutExon gluteenittomia tuotteita, esimerkiksi riisipiirakoita ja pullia.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi kakkuja, myymälöiden kautta on saatavissa niitä moneen makuun ja tarpeeseen aina minikakuista monikerroksisiin hääkakkuihin asti. Tilaaminen ja nouto (myös kotiinkuljetus on mahdollinen tarvittaessa) onnistuvat kustakin myymälästä.

Aetoleipuri Puijonlaakso Kuopio.

Puijonlaakso (myymälä-kahvila).

Toimipisteistä Puijonlaakson Aeto myymälä-kahvila on 12-paikkainen, viihtyisä ja kodikas olohuone ja tapaamispaikka keskellä erinomaisia palveluita.

Puijonlaakson toimipaikasta saat tuoreiden kahvien ja pullien ohella ostettua myös vaihtelevasta valikoimasta lähiseudun yritysten tuotteita, muun muassa hunajaa.

Kuopion leipomoiden ja kahviloiden ohella yhtiöllä on olemassa yksi myymälä-kahvila myös Siilinjärven Vuorelan puolella, osoitteessa Tammirannantie 4.

Aetoleipuri leipomo-kahvila Kuopio – osoitteet & aukioloajat

Julkula (leipomo-konditoria)
Puijonsarventie 20
70260 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-17
aeto.fi

Puijonlaakso (myymälä-kahvila)
Sammakkolammentie 6, Puijonlaakson ostoskeskus
70200 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-17

Voit saada lisätietoja Aetoleipuri leipomo-kahvila Kuopio toimipaikoista seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Puijonlaakson myymälän Facebookia osoitteessa facebook.com/aetokahvila/.

Julkulan leipomo-konditorialla on oma Instagram-tilinsä, joka löytyy osoitteesta instagram.com/julkulanleipomo/.