24 Pesula Kuopio – 2 toimipistettä & aukioloajat

24 Pesula Kuopio toimii kaupungin alueella kahden toimipaikan voimin, joista toinen on Kolmisopen kauppakeskuksessa (Kolmisopentie 1-3).

Ketjun toimipisteet ovat itsepalvelupesuloista matoille, isoille kodintekstiileille, sekä arkipyykille – kaikki pesut 30 min, allergisoimattoman pesuaineen kuuluessa hintaan.

Yhtiö, joka on perustettu Kokkolassa vuonna 1999, operoi täysin automatisoidusti toimivia, päivittäistavarakauppojen yhteydessä olevia selkeiksi rakennettuja, videovalvottuja, ja helppokäyttöisiä pesuloita.

24 Pesula Kuopio Kolmisoppi.

Kauppakeskus Kolmisoppi.

Kuopion pesuloihin ei ole ajanvarauksia, eli aina kun kone on vapaana on se myös käytössäsi.

Itsepalvelupesuloina toimipaikoissa ei ole paikalla henkilökuntaa, ja maksat pesun ja kuivauksen joko syöttämällä kolikoita suoraan koneeseen tai suorittamalla maksun kännykällä.

Kun koneiden käytössä ilmenee vaikeuksia ja tarvitset apua kun ongelmat eivät ratkea käyttöohjeita seuraamalla, voit ottaa yhteyttä 24/7 huoltonumeroon, jonka löydät pesuloiden seinään kiinnitetystä kyltistä.

Kuopion pesuloissa pesukoneet on jaettu matto- ja pyykkikoneisiin.

24 Pesula Kuopio.

Mattokoneissa voit pestä kaikki vesipestävät matot. Pienimpiin mattokoneisiin mahtuu noin kaksi isoa olohuoneenmattoa (170 x 200 cm).

Pyykin kuivaus tapahtuu parhaiten pesulan kuivausrummuissa. Mattojen ja isompien tekstiilien suhteen kuivaus onnistuu helposti lukittavissa kuivauskaapeissa noin 24:ssä tunnissa.

Kuopion pesuloissa palvelut sekä Päivärannan että Kolmisopen toimipisteissä ovat tasopesukone, pyykkikone, iso pyykkikone, jätti pyykkikone, mattokone, kuivausrumpu, kuivauskaapisto, ja tasopesukone.

Huomaa, että pesuaine kuuluu pesun hintaan, ja se syötetään automaattisesti.

Pesulan käyttämä tanskalaisen Novadanin valmistama pesuaine on allergiatestit läpäisemä ja hajustamaton tuote. Huuhtelu- tai valkaisuaineita ei käytetä minkään pesuohjelman yhteydessä.

24 Pesula Kuopio – osoitteet & aukioloajat

Kauppakeskus Kolmisoppi
Kolmisopentie 1-3, K-Citymarket
Kuopio 70780
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 7-22
24pesula.fi

Päiväranta
Päivärannantie 18, K-Citymarket Päiväranta
Kuopio 70420
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 7-22

Voit saada lisätietoja 24 Pesula Kuopio toimipaikoista seuraamalla niiden virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/24PesulaKuopio/.

Ketjulla on olemassa myös Instagram-tili osoitteessa instagram.com/24pesula/.